Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

San Francisco State University

Studenter på en fotbollsplan vid San Francisco State University (SFSU)
Backiga gator i centrala San Francisco under studierna här

Om att studera på San Francisco State University (SFSU) & hur vi kan hjälpa dig

Studera i hjärtat av San Francisco – hubben för innovation och entreprenörskap. Om du är nyfiken på att plugga här, boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera nedan på San Francisco State University (SFSU):

 • Kortare engelskakurser
 • Diplom- och certifikatutbildningar
 • En eller två terminer (Study Abroad Program)
 • Bachelor's Degree
 • Master's Degree

Du kan studera i princip vad som helst på San Francisco State University, bland annat ekonomi, marknadsföring, medicin, grafisk design och mycket mer. Du kan till och med läsa till veterinär! Berättar för oss vilket studieämne som intresserar dig så går vi igenom hur du kan finansiera studierna i San Francisco, ansöka om stipendium och hitta boende. Dessutom hjälper vi dig med ansökan. Vår studierådgivning är helt gratis!

San Francisco State University är raknat som ett av världens bästa universitet och studentlivet är oslagbart. Vi kan lova dig att du kommer att älska att leva som student i en av de mest pulserande och internationella städerna i USA.

5 anledningar till att studera på San Francisco State University

 1. Du kommer bli en del av ett riktigt imponerande team! Många före detta studenter från San Francisco State University är idag ledande inom journalistik, film, handel, vetenskap, teknologi, utbildning och politik. Totalt sett har tidigare studenter på SFSU vunnit: 16 Oscars, 10 Grammys, 48 Emmys och 12 Tonys. Därutöver arbetar många på giganterna Apple, Google, Oracle, Wells Fargo och Genentech.

 2. Små klasser – cirka 30 studenter är inskrivna på varje kurs, vilket betyder att mycket egentid med professorerna ges.

 3. Möjligheten till att får hjälp med boende på SFSUs campus och utanför campus är god.

 4. Det finns mer än 200 klubbar på campusområdet vilket innebär att du kommer kunna utöva din favorit sport och/eller hobby direkt efter föreläsningarna.

 5. SFSU ligger endast 20 minuter från Union Square och San Franciscos grymma shopping.

Kurser och ämnen du kan studera på San Francisco State University

San Francisco State University erbjuder mer än 77 olika typer av examina och över 500 kurser. Sannolikheten att du hittar något som intresserar dig är därför högst trolig. Det spelar ingen roll om du drömmer om kurser inom exempelvis naturvetenskap, ekonomi, hälsa eller konst – på San Francisco State University kan dina drömmar förverkligas. Några exempel på vad du kan läsa är:

Redovisning, American Indian Studies, animation, antropologi, konst, Asian American Studies, kommunikation, biologi, teknik, ekonomi, film, datavetenskap, kriminologi, dans, mediaproduktion, ekologi, nationalekonomi, utbildning, historia, media, hotell & turism, marknadsföring, management, journalism, marinbiologi och till och med zoologi.

Att bo i San Francisco

Att leva och studera i San Francisco är en unik möjlighet som bara inte får missas. San Francisco är en livlig stad som inte är alltför stor. Du tar dig smidigt fram till fots eller med hjälp utav kollektivtrafiken bestående utav bussar och spårvagnar. Über är även det perfekt för att ta sig runt i staden.

San Francisco har några riktigt trevliga områden som du bör lägga lite extra tid på att utforska: Mission (ungt, hippt och trendigt), The Marina (färgglada hus och trendiga caféer), Haight Street (gamla San Francisco som numera huseras utav hipsters), Fillmore Street (shopping). Marin County på andra sidan Golden Gate Bridge är ett riktigt vackert område. Berkeley, 30 minuter med kollektivtrafik från San Francisco, är även det en mysig stad med mängder av unga människor och häftiga hus. En grym destination för en dagsutflykt med andra ord.

Läs mer om livet i San Francisco

Topprankade San Francisco State University

SFSU har rankats som det mest diversifierade universitetet i USA och som tredje bästa universitet i västra USA för sin stora variation på campusområdena. Dessutom hör SFSU till de 10% bästa ekonomiskolorna globalt sett, till de 25 bästa filmskolorna i USA samt till de 25 bästa universiteten i USA. Bara för att nämna några highlights. Summerat, att studera på San Francisco State University är en investering inför din framtida karriär.

Boende på San Francisco State University

Det är möjligt att ansöka om boende på SFSUs campus. Om du vill kan du hitta eget boende utanför campus, exempelvis i kollektiv med andra studenter eller en egen lägenhet. Det finns många möjligheter och om du hör av dig till oss berättar vi mer om just dina alternativ när det kommer till studentboende i San Francisco.

Vill du vet mer om att studera på SFSU?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig kostnadsfritt att få svar på alla dina frågor och hur det är att studera på San Francisco State University. Vi hjälper dig att hitta kurserna som passar dig och dina karriärsmål, guidar dig genom djungelns av studentboende, hjälper dig hitta stipendium du kan söka och verkligen allt däremellan.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.
Dina drömmar i fokus
Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.
Vi guidar dig genom djungeln
Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig.

Kurser & studienivåer

San Francisco State University (SFSU) erbjuder många bra utbildningar inom bland annat ekonomi, marknadsföring, management och grafisk design. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer och kurser:

 • Kortare engelskakurser
 • Diplom- och certifikatutbildningar 
 • Study Abroad-program (en termin eller två)
 • Bachelor's Degree
 • Master's Degree

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på San Francisco State University. Vi hjälper dig med att hitta dina drömstudier.

Finansiering av utlandsstudierna

När du kontakta oss kommer du att bli tilldelad en egen studievägledare som går igenom dina förväntade kostnader och inkomster under studierna i San Francisco. Utifrån dina önskemål tar vi fram en budget med uppskattade levnadskostnader, potentiella stipendier samt andra finansieringsmöjligheter.

Studieavgiften betalar du till universitetet och det är därför möjligt för dig att söka stipendier som skolan utlyser. Dessutom finns det andra privata stipendier som kan sökas. Att arbeta på campus är även det en vanlig metod för att finansiera sina studier.

Läs mer om att finansiera utlandsstudier här.

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dem. De har själva studerat utomlands och hjälper dig med hela ansökningsprocessen!
Få studierådgivning

Finansiering

Hur finansierar du dina studier utomlands? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Mer om finansiering

Bo i San Francisco

Student life in San Francisco is pretty amazing. Read more here. Studentlivet i San Francisco, en av USA härligaste storstäder, är grymt. Läs mer om vad du har att vänta dig här.
Om att leva i San Francisco

Kommande events

Inspiration

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...