{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Studera teater utomlands
Studera teater utomlands

Studera teater utomlands

Om du har en passion för skådespel och ser du dig själv antingen på scenen, bakom kulisserna eller som teaterforskare? Då kan en utbildning i teater utomlands vara något för dig!

Varför studera teater utomlands?

Som skådespelare har du bara dig själv som verktyg. Därför bör du vara bra på att improvisera, ta på sig olika roller och inte vara rädd för att stå på scenen. Studier utomlands ger dig ovärderlig internationell erfarenhet, och genom att studera drama och teater utomlands kommer du sticka ut som arbetssökande. Du bygger även ett internationellt nätverk och får vara med om en upplevelse för livet!

Vad blir jag efter mina studier?

Våra partneruniversitet erbjuder kurser på olika nivåer inom teater. Vad du kan jobba med efter din utbildning beror alltså på vad du väljer att inrikta dig på. Några typiska yrkesroller är:

  • Skådespelare
  • Regissör
  • Produktionschef
  • Regiassistent

Sök efter universitet utomlands

Vill du veta mer om att studera teater utomlands?

Kostnadsfri studierådgivning

Våra studierådgivare har själva erfarenhet av utlandsstudier och hjälper dig gärna att besvara alla dina frågor kring val av land, kurser, boende och allt annat du har funderingar kring!
Personlig studierådgivning

Kostnad och finansiering

Vad kostar det att studera utomlands och hur kan du finansera dina studier? Vi har koll på studiemedel, stipendier och kan berätta om hur det fungerar att arbeta vid sidan av dina utlandsstudier.
Mer information

Val av utbildning

Vi har en hel del samarbetsuniversitet med ett brett utbud av kurser och utbildningar så chansen att du hittar dina drömstudier är stor!
Universitet

Inspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...