{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Våra studierådgivare

Vi hjälper dig att komma iväg på det bästa äventyret du kan tänka dig som dessutom kommer gynna din i framtid till max! Vi som jobbar med utbildning på KILROY är just experter på utlandsstudier och praktik utomlands. När du hör av dig till oss hjälper vi dig med att få svar på alla dina frågor om allt från ansökningsprocess och kurser du kan läsa, till hur du löser boende och om vilka städer som har bäst studentliv.

Och vet du vad som är bäst av allt? All vår vägledning är helt kostnadsfri där du kan ställa hur många frågor du än vill.

alt

Vi guidar dig genom djungeln av möjligheter

Taggad på en utbytestermin eller en hel utbildning utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen möjligheter och en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Vi hjälper dig att hitta drömstudierna utomlands och tar hand om alla praktiska detaljer - helt kostnadsfritt.

Snacka med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...