{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Caroline är expert på utlandsstudier och har koll på allt som handlar om att plugga utomlands

Studierådgivare i Stockholm

Så länge jag kan minnas har jag lockats av att bo och studera utomlands, främst i USA. Jag älskar att resa, men många gånger har jag velat stanna längre och få chansen att känna mig som en riktig ”local”. 

Första gången jag bosatte mig utomlands var som 16-åring, när jag pluggade ett år på high school i USA. Jag bodde med en amerikansk värdfamilj, som än idag är som min riktiga familj där jag varit på mina amerikanska ”syskons” bröllop och så småningom varit med om att få ”syskonbarn”. Några år efter high school återvände jag till USA för att studera på college i Kalifornien och leva studentliv i kollektiv. Efter det blev det också en period i Tyskland innan jag avslutade mina studier här hemma i Sverige på Uppsala universitet.

Numera bor jag med min man, son och två bonusbarn utanför Stockholm, så möjligheterna att flytta utomlands och studera är begränsade. Därför vill jag uppmana dig som är ung att verkligen ta chansen att komma iväg utomlands! Passa på! Du kommer inte att ångra dig! Än idag tänker jag ofta tillbaka på mina perioder utomlands med så mycket glädje, och mitt kontaktnät och språkkunskaperna jag skaffade mig har jag användning av varje dag.

Välkommen med dina frågor om allt som rör utlandsstudier. Jag brinner för att hjälpa dig ut i världen, innan det är för sent!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...