{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Linnea | Studierådgivare i Stockholm

Studierådgivare i Stockholm

Jag brinner för studier, resor och språk! Har alltid tyckt om studier och resor och kombinationen är oslagbar! Systemet med gratis studier i Sverige är helt fantastiskt, men jag uppmanar alla att ta chansen att uppleva hur det är att studera eller praktisera utomlands, minst en del av sin utbildning. Det är ingenting man ångrar!

Att byta hemland, att studera eller praktisera och leva livet på ett annat språk än sitt eget och att lära känna människor från andra länder är fantastiskt nyttigt, roligt och utvecklande! Själv läste jag en termin i England som en del av min universitetsutbildning och har även testat språkstudier i Spanien och i Guatemala.

Jag har lång erfarenhet och kunskaper om KILROYs college och universitet, om kurser, krav och ansökningsprocesser. Jag hjälper dig gärna att hitta det alternativ som passar just dig och dina förutsättningar allra bäst. Vi utgår alltid från dina intressen och önskemål och väger in andra viktiga faktorer som studiebakgrund, betygssnitt och ekonomiska förutsättningar för att hitta rätt.

Jag guidar och hjälper även dig som önskar praktisera utomlands under din studietid - eller efter examen - och dig som vill utveckla dina ledarskapstalanger och uppleva äventyr som lägerledare på ett Summer Camp i USA.

I mitt arbete som studierådgivare har jag fått förmånen att besöka många av de universitet och college vi samarbetar med och kan intyga att de är utmärkta och väldigt måna om att internationella studenter ska trivas, utbildas och utvecklas på bästa möjliga sätt. Jag är oerhört imponerad av alla fantastiska möjligheter som erbjuds till kvalitetsstudier och även till härligt och roligt studentliv.

Välkommen med dina funderingar om allt som rör utlandsstudier, utlandspraktik och ledarjobb på ett amerikanskt Summer Camp. Jag hjälper dig gärna att komma iväg, innan det är för sent!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...