{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Bank of England Museum finns i Bank of Englands byggnader och visar bankens historia alltsedan den grundades 1694. Museet ger en spännande och intressant introduktion till Londons och Englands monetära historia. Du kommer att få se mynt, sedlar och guldtackor och få en inblick i handeln på börsen. I samband med besöket kan du få en presentation av olika aspekter gällande de uppgifter som Bank of England har, men i detta fall är förbokning viktigt. Nedan kan du se tre exempel: Allmän introduktion – en allmän presentation av Bank of Englands historia, från dess uppstart och fram till nutid, bankens roll idag och de allmänna funktionerna på banken. Det kommer att vara möjligt att ställa frågor under presentationen. Särskilt lämplig för personer med ett intresse för Bank of England. Längd: 1 timme. Made of Money – en film om betydelsen av samhällsekonomi för gemene man. Filmen är avsedd för ungdomar som är mellan 14 och 16 år gamla och förklarar vad samhällsekonomi betyder för dem och deras vardagsliv. Det förklaras på ett enkelt och okomplicerat sätt med relevanta exempel som eleverna kan relatera till i sina vardagsliv. Det kommer att vara möjligt att ställa frågor efteråt. Längd: 1 timme. Keeping on an even keel – en kort film som använder metaforer och animation för att förklara bankens roll och ansvarsområden på ett fantasifullt och underhållande sätt. Filmen är uppdelad 7 mindre moduler och är en enkel guide över bankens roll i monetär policy och finansiell stabilitet. De förklarar varför låg inflation och ett säkert och stabilt finansiellt system är viktigt för den brittiska ekonomin och hur banken bidrar till att uppnå detta. Presentationen vänder sig till elever som är intresserade av ekonomi. eleverna måste ha en relativt hög kunskapsnivå i engelska då det kommer att vara en frågestund vid slutet och det förväntas vara ett aktivt deltagande. VAR VÄNLIG NOTERA: Efter alla presentationer kommer det att finnas tid för att ställa frågor – om du vill ha ytterligare förklaringar angående ett visst ämne är det möjligt att anordna detta på förhand, vid begäran.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Få ett reseförslag

Do you want to receive a free offer? Fill in your information

Information om gruppresan

10000+
0
Detta fält behöver fyllas i

Kontaktperson

Information om gruppen

Detta fält behöver fyllas i

Tack för din förfrågan!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vänliga hälsningar, 
KILROY 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Skriv till oss

Drömmer ni om att göra en gruppresa utomlands? Ni kanske har ett hum om vad ni vill göra och vart ni vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller ni kanske bara inte vet var ni ska börja. Hör av er till oss med era drömmar, så hjälper vi er att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vänliga hälsningar, 
KILROY 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...