{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresa till Grekland

En lagun i Zykonos under en studieresa till Grekland

Asiens port, Grekland, är ett av de mest besökta länderna i Europa och har en historia och ett kulturarv som sträcker sig ända tillbaka till 3000 f. Kr. Landet erbjuder varierande och fascinerande studiebesök i fantastiska miljöer och områden som speglar antiken och passar utmärkt för en studieresa.

Demokratins vagga Grekland är ett spännande resmål för en studieresa med sitt gigantiska kulturarv som på många sätt lagt grunden för dagens Europa. Att besöka de många välbevarade byggnaderna från antiken är som att resa i tiden. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Grekland, bland annat till Aten.

Kontakta oss

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Åk på studieresa till Grekland

Den grekiska kulturen är öppen och gästvänlig. Greklands vackra och välbevarade ruiner gör det enkelt att föreställa sig hur livet var bland annat för Aristoteles och Platon i det antika Grekland. Den grekiska mytologin är så fascinerande att även den som inte är det minsta intresserad av historia kommer att bli imponerad.

Det är lätt att få en översikt över och orientera sig i Aten trots sin storlek. Det är gångavstånd till de flesta av de stora attraktionerna, såsom Akropolis. Aten är en självklar destination när du planerar er studieresa till Grekland.

Vi är riktigt bra på att skräddarsy studieresor utefter era behov. Så behöver ni hjälp med att maximera er gruppresa till Grekland hör då av er till oss så hjälper vi er att skapa er drömresa. Våra rådgivningar är helt kostnadsfria, så boka in ett möte i vår butik i Stockholm eller över telefon, så kickstartar vi er planering.

Varför åka på studieresa till Grekland med KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid & pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Grekland?

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...