{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Rom

Studieresor till Rom

I Rom är det gångavstånd mellan alla häftiga upplevelser, bara åsynen av Colosseum gör att fantasin drar igång! Besök också Pantheon, Vatikanstaten och beundra de många mästerverken av Michelangelo. Att Rom förblivit såvälbevarat är ett under i sig.

Metropolen Rom är något alla borde få uppleva, det är svårt att inte känna historiens vingslag under en promenad genom staden. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Rom.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Klassresor till Rom

Få ut det mesta av studieresan till Rom

En bra startpunkt är att besöka Colosseum så fort de öppnar på morgonen. Räkna med att spendera några timmar, här finns massor att se. Att så mycket fortfarande finns bevarat är helt enkelt mirakulöst.

Rakt ovanför den norra delen av Forum Romanum finns torget Piazza di Campidoglio utformat av Michelangelo och ett måste för den som är intresserad av arkitektur. Några kvarter ännu längre norrut hittar du Pantheon. Ta en glasspaus på vägen och beskåda det vackra ljuset som silar ner genom takkupolen på det stenlagda golvet och väggnischerna.

Efter Pantheon är det nog dags för en längre kaffepaus. Du tar dig lätt vidare till fots till någon av de livfulla piazzorna i närheten. Åt öster hittar du Piazza Navona med massor av uteserveringar på rad, välkänd för sitt folkvimmel samt Berninis fontän i mitten. Åt väster kan du göra ett stopp antingen på Piazza Ignazio eller på Piazza Colonna på vägen mot Fontana di Trevi. För en landsman till Anita Ekberg är det naturligtvis ett måste att doppa tån i den från filmen ”La Dolce Vita” berömda fontänen.

I slutet av Via Condotti ligger Roms mest kända mötesplats – Spanska trappan. På våren är färgprakten stor då trappan är full av blommor. Sitt och njut en stund i solen om du har tur att hitta en ledig plätt! Under ett besök i Rom kan du också passa på att titta in till påven som bor i sitt egna lilla land på norra sidan om Teverefloden. I Vatikanstaten får man inte missa kyrkan och taket, dvs Peterskyrkan och Michelangelos takmålning i det Sixtinska kapellet.

Att göra och uppleva i Rom

 • Forum Romanum
 • Colosseum
 • Peterskyrkan
 • Vatikanstaten
 • Trevifontänen
 • Spanska Trappan
 • Trasteverekvarteren
 • Piazza Navona
 • Piazza del Popolo
 • Utflykt till Pompeji

Få ett reseförslag - helt gratis

Skicka förfrågan

Detta säger våra kunder

Jag vill tacka stort, Rom var helt fantastiskt. En underbar resa med suveräna guider där allt klaffade tack vare KILROY, rekommendera er till alla!

Mimmi,

från Emiliaskolan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...