{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Herculaneum utplånades och begrovs tillsammans med Pompeji när Vesuvius bröt ut under år 79 e.Kr. och staden förstördes av moln av brinnande aska. Efter den vulkaniska askan kom en lavin av flytande aska och pimpsten och begravde staden på mindre än 4 minuter. Massan trängde igenom och förseglade allt - hus, verktyg, redskap, möbler och människor. Staden är mycket välbevarad och material som papyrusrullar, trä och husens inredning är ofta intakt. Den huvudsakliga delen av staden är täckt med 20 m lava. Endast omkring en fjärdedel av staden har grävts ut, bland annat på grund av att den återstående delen av den antika staden är begravd under den moderna staden Resina. Herculaneum, som var en handelsstad och mindre än Pompeji, hade ca 5 000 invånare. Den var ett populärt semestermål för rika romare, som byggde lyxiga sommarhus i området. Det utgrävda området inkluderar inte forumet i staden, tempel eller teatrar. I gengäld finns det en unik möjlighet att studera romerska privathem, både rika och fattiga.
Priset avser visning med lokal engelsktalande guide (max 30 personer).
Buss inkl parkering, max 24 personer: SEK 13.490,00
Buss inkl parkering, max 36 personer: SEK 14.695,00
Buss inkl parkering, max 54 personer: SEK 15.220,00

Ett besök i Herculaneum kan kombineras med en tur till Vesuvius, tillägget för bussen blir då EUR 90. Parkeringsavgift betalas på plats, ca EUR 15 per påbörjad timme (senaste noteringen).
Inträdesavgift för Vesuvius: EUR 12
Headset betalas på plats: EUR 1,5 per person
Få ett prisförslag
406-viator-advance-rome-herkulaneum

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...