{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Koncentrationslägret Auschwitz/Birkenau var det största förintelselägret under andra världskriget och är beläget cirka 60 km väster om Krakow. Auschwitz I inrättades som ett arbets- och koncentrationsläger 1940, som ett resultat av de överfulla fängelserna och lägren. I mars 1942 inrättades ännu ett dödsläger; Auschwitz II (Auschwitz-Birkenau). Ungefär en miljon judar och 150 000 andra (huvudsakligen zigenare, krigsfångar och andra politiska motståndare) sägs ha förlorat sina liv i detta läger. Besöket i Auschwitz tar cirka 3 timmar och du kommer att få delta i en guidad rundtur, med en obligatorisk guide, i båda lägren. Om du reser med egen buss kan du besöka lägret på din utresa. Vänligast notera att besök på museet inte rekommenderas för barn under 14 års ålder.
Priset är för en guide
Busstrafiken är begränsad i centrala Krakow. Det här kan betyda att ni inte kommer att kunna köra hela vägen fram till ert boende (om det ligger i centrum av Krakow).
Ni kan få ytterligare information om det här genom att prata med en av våra resekonsulter.
Få ett prisförslag
582-furnel-krakow-auschwitz-and-birkenau-max-30-people

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...