{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
En av Polens största turistattraktioner är den 700 år gamla saltgruvan Wieliczka, belägen 13 km sydöst om Kraków. Gruvan är 300 km lång, men endast 4,5 km av gångarna är öppna för turister. Den täcker nio nivåer, på ett djup som sträcker sig mellan 64 till 137 m. Turistrutten ligger på de tre övre nivåerna. Under besöket kommer du att få lära dig hur arbetarna skulpterade statyer, kapell och konstnärliga sjöar i salt. Det kommer också att vara möjligt att få se postkontoret, kyrkan och idrottshallen. På grund av det fina mikroklimatet i gruvan användes den tidigare som ett behandlingscenter för astmapatienter. Besöket tar cirka 2,5 timme och du kommer att guidas av en obligatorisk guide.
Busstrafiken är begränsad i centrala Krakow. Det här kan betyda att ni inte kommer att kunna köra hela vägen fram till ert boende (om det ligger i centrum av Krakow).
Ni kan få ytterligare information om det här genom att prata med en av våra resekonsulter.
Få ett prisförslag
75-furnel-krakow-wieliczka-salt-mine

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...