{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Ungern

Studieresor till Ungern

Ungern, eller Magyarország som landet heter på ungerska, ligger i hjärtat av Europa och har unik plats i kontinentens själ. Upplev historiska och charmiga Budapest, titta på vackra Donau som dramatiskt skiljer Budapest i två, eller smaka på maten från landets unika kök så kommer du säkert att bli övertygad!

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Ungern. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Ungern, bland annat till populära Budapest.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Klassresor till Ungern

Att uppleva under en studieresa till Ungern

Upplev historiska och charmiga Budapest, titta på vackra Donau som dramatiskt skiljer Budapest i två, eller smaka på maten från landets unika kök, så kommer du säkert att bli övertygad.

Vi skickar varje år många på studieresor och klassresor till landet. I Ungern vimlar det av saker att se och göra och är på många sätt en gömd skatt.

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Ungern?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...