{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Busspass utomlands

Busspass & bussresor över hela världen
Busspass & bussresor över hela världen

Ta dig runt med buss

Att ta sig runt med buss är det mest populära och klassiska transportmedlet bland backpackers, och andra typer av resenärer för den delen. Det är billigt, flexibelt och du möter lokalbefolkningen och andra backpackers på vägen. Vi hjälper dig att boka bussresor och busspass i följande länder:

 

Varför busspass?

Bussresor och busspass är den bästa lösningen för att resa genom länder om du inte är taggad på att köra en bil eller campervan själv. Om du reser ensam, eller tillsammans med ett mindre sällskap, är dessutom bussarna riktigt bra platser att möta andra likasinnade resenärer på.

Vissa av de busspass du hittar hos oss följer det så kallade Hop-On/Hop-Off-konceptet vilket ger dig den perfekta kombinationen av en guidad resa, en mindre gruppresa, och en resa styrda på egenhand. I de flesta länder och regioner har den här typen av bussar bestämda rutter vilka låter dig välja av vraka bland sträckor som passerar just det du vill uppleva.

Frågor om busspass?

Boka då in dig på en kostnadsfri reserådgivning eller skicka iväg ett meddelande till oss så ser vi till att du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Jag vill veta mer

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...