{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Lizzie KSE

Reseexpert i Stockholm

Jag har alltid varit en ävertyrseslysten person, men de som väckte min lust till att upptäcka världen var min familj. Det började med att min faster drog med mig runt USA och Kanda som 11-åring, därefter tog min 70-åriga mormor med mig på vandring genom Spanien som 14-åring.

Framförallt älskar jag att träffa människor och möta nya kulturer, ingenting kan släcka min resetörst som en balinesisk kvinna som lagar hemlagat i djungeln och samtidigt berättar om sin kultur. Eller som nya argentinska vänner som grillar världens bästa kyckling mitt i natten.

Under mina studier fick jag också möjligheten att vara utbytesstudent som sjuksköterska i Kina. Där studerade jag Kinesisk medicin och spenderade alla ledigheter med att besöka landet, som Kinas Hawaii Hainan och "avtar bergen" i Zhangjiajie. Kina har en speciell och märklig plats i mitt hjärta. Aldrig har jag mött så tuffa utmaningar som då, men någonstans är det också njutningen med att resa: det genuina och fina med att allting inte fungerar precis som hemma i Sverige.

Efter några år som sjuksköterska valde jag att fokusera på mitt största intresse och hoppade på en utbildning inom turism. Efter tre år fick jag drömjobbet på KILROY och får nu spendera dagarna med att hjälpa andra att planera sina äventyr!

I dag älskar jag att starta mina resor i riktig backpacking style och möta och interagera med lokalbefolkning för att kanske avsluta i en storstad med lite lyx, så att jag hinner med lite semester, under semestern! 

Har du resedrömmar? Berätta för mig! 

Snacka resor med Lizzie

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...