{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Filippinerna

En gul båt på kristallklart vatten under en dykning i Filippinerna
En glad dykare tittar upp över vattenytan under en dykning i Filippinerna

Dykning i Filippinerna - dykkurser, Fun Dives & dykcertifikat

Över 7000 tropiska öar, kristallklart vatten, makalösa korallrev och färgglada fiskar – Filippinerna är dykarens paradis! Filippinerna är allmänt känt bland dykare som ett av världens bästa platser att hitta bra dykning på. Under havsytan väntar en fantastisk värld på att bli upptäckt! Dyk i kristallklart vatten med fina korallrev. Under säsong har du även chans att se valhajar!

Taggad på dykning i Filippinerna? Snacka med oss!

Dykning i Filippinerna för både nybörjare och avancerade

Vare sig du aldrig har dykt förut och vill ta ditt dykcertifikat, endast provat på att dyka med tuber, alternativt om du är en erfaren dykare, har vi något för dig. Vi samarbetar med seriösa och erfarna dykaktörer i Filippinerna så att du kan känna dig trygg och få uppleva fantastisk dykning under säkra förhållanden. Bli certifierad dykare genom PADI eller kika på våra dykpaket med Fun Dives om du har dykcert sedan tidigare.

Om du inte är säker på vad som passar dig rekommenderar vi att du snackar med oss. Vi skräddarsyr din resa, har stenkoll på alla dykupplevelser och matchar upplevelser och äventyr efter dina drömmar och dina dykskills.

Ta dykcertifikat i Filippinerna 

Våra seriösa dykinstruktörer i Filippinerna ser till så att du känner dig trygg under hela dykutbildningen och helt förberedd när ditt första dyk i Filippinera väl ska ske. Genom oss hittar du flera kurser som låter dig ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Filippinerna.

Har du redan dykcertifikat och erfarnehet utav dykning? Läs mer om Fun Dives nedan!

Fun Dives i Filippinerna - för dig som redan har dykcertifikat

Om du redan har dykcertifikat och har erfarenhet utav att dyka kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fun Dives, till galet nice dyklocations för att uppleva den bästa dykningen Filippinerna har att erbjuda. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.

Är du taggad på dykning i Filippinerna?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din dykresa till Filippinera. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om dykning utomlands. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi tar i en av våra butiker eller över telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka dykningen du kan tänka dig.

Få gratis reserådgvining

Varför dyka på Filippinerna med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
Vi har samarbetat med leverantörer världen över i många år, så du behöver inte oroa dig för kvalitén och säkerheten. Vi har redan gjort det åt dig.
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Få mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...