{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Maldiverna

en havssköldpadda vid maldiverna
färgglada fiskar vid anemoner på maldiverna

Dykning i Maldiverna

Drömmer du om tropiskt klimat, turkost klart vatten och paradisstränder? Mitt i Indiska oceanen hittar du östaten Maldiverna med sina 26 atoller och 1192 öar. Dykning i Maldiverna är vädligt populärt, vilket inte är så konstigt. Varför? Jo vattnet Maldiverna omges av har ett rikt marint liv. Du kan dyka med hammarhajar, mantor, valhajar och mycket mer. Håll ögonen öppna - här har du massor att se!

Vill dyka i Maldiverna? Snacka med oss!

När under året är det säsong för dykning i Maldiverna?

Maldiverna kallas inte en paradisögrupp utan motivering. Här är det tropiskt, varmt (24-33°C) och soligt året om. Det här innebär alltså att dykningen är fet oavsett när under året du reser till Maldiverna. Observera dock att mellan april och oktober (speciellt från juni till augusti) är det monsunperiod vilket innebär större chanser till regn.

Populära dyklocations

Som redan sagt är Maldiverna en magisk plats för dykning och utbudet av locations för drömmig dykning är stort. Några av de mest populära platserna för dykning i Maldiverna är:

  • Ari Atoll: En av de mest populära, bästa och lättilgängliga platserna för dykning vilken bjuder på mängder av undervattensarter att spana på.
  • Baa Atoll: Den marina mångfalden i detta vatten är så utmärk att det är skyddat av UNSECO. Här hittar du häftig overhangs, färgglada koraller, mantor och valhaj!
  • Dhaalu Atoll: En perfekt plats för nybörjare, men likväl för avancerade som vill utforska grottor i området.

Ta ditt dykcertifikat i Maldiverna

Har du redan dykcertifikat kan du välja "Fundiving" i Maldiverna eller "Advanced Course" nedan. Vill du lära dig att dyka i Maldiverna kan du ta ditt dykcertifikat här, då väljer du bland dykkurserna som heter "Learn to Dive".

Låter dykning i Maldiverna som en dream come true?

Vi kan guida dig genom alla dina möjligheter när det kommer till att utforska Maldiverna under ytan!

Få gratis reserådgivning

Varför dyka på Maldiverna med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...