{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Costa Rica

kvinna framför tuber och dykutrustning i costa rica
person som hoppar ner i vattnet i costa rica

Vulkanisk dykning i Costa Rica

Costa Rica är känd för sin vackra natur och det finns flera olika dykplatser i landet. Här är det inte klassisk dykning á la korallrev och färgsprakande fiskar. I Costa Rica är det istället undervattenslabyrinter, dramatiska bergväggar och vackra klippformationer av gamla lavaströmmar som möter dig. Här väntar fiskar, bläckfiskar, muränor och coola kräftdjur, revhajar, rockor, havssköldpaddor och till och med delfiner. Mellan december och april har du dessutom goda chanser att se både valhajar och mantor.

Nyfiken på dykning i Costa Rica? Snacka med oss!

Ta dykcertifikat i Costa Rica

Genom oss kan du gå både dykkurser för avancerade dykare, så väl som nybörjarkurser vilka leder till PADI Open Water-dycertifikat. Du lär dig dykteori, får prova på att dyka med tuber i en pool, och därefter börjar äventyret på riktiga dyklocations.  Vi samarbetar med de bästa dykskolorna i Costa Rica så att du kan lära dig att dyka på ett säkert och roligt sätt.

Populärt att dyka i Manuel Antonio National Park

På Costa Ricas östkust ligger Manuel Antonio National Park och här hittar du den absolut bästa dykningen i landet i ett vulkaniska undervattenslandskap. Här är dykningen främst för mer rutinerade dykare, men det finns vissa platser som även lämpar sig för nybörjare.

Dykplatser: Punta Quepos, Geos' Ridge, The Devil's Pinnacle 
Vattentemperatur: 22-29 grader 
Sikt: 10-20 meter under torrperioden, mindre än 10 meter under regnperioden 
Marint liv: hajar, bläckfiskar, stingrockor, havssköldpaddor, delfiner. Från december till april kan du även se knölvalar som leker.

Vill du veta mer om dykningen i Costa Rica?

Eller har du svårt att bestämma dig för vilken dykkurs som matchar din kunskapsnivå eller vart du ska dyka i Costa Rica? Snacka då med oss så ser vi till att du kommer iväg på en riktigt drömmig resa.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Costa Rica med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta dykupplevelse

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...