{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Honduras

Dykning i Honduras | Dykcertifikat i Honduras | KILROY
Dykning i Honduras | Dykcertifikat i Honduras | KILROY

Dykning i Honduras

Dykning i Honduras är en upplevelse du sent kommer att glömma. Här kan vi erbjuda kurser både för dig som är nybörjare och för dig som vill utvecklas och ta ett avancerat dykcertifikat. Vi erbjuder såklart också dykpaket för dig som redan har ett dykcertifikat och vill dyka med en seriös dykfirma, spana då in våra Fundives. 

Ta ditt dykcertifikat under dykning i Honduras

Honduras har massa spännande dykning så passa på att dyka när du reser hit. KILROY samarbetar med seriösa dykaktörer i Honduras så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning och få uppleva fantastisk dykning! Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Honduras. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare - läs mer om Fundives nedan.

Fundives när du dyker i Honduras

Om du redan har ett dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.

Taggad på att prova på Honduras dykning?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!  

Snacka med oss!

Varför dyka i Honduras med KILROY?

Designat för dig

Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.

Res som en local

Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att resan blir precis som du vill.

Optimerad resa

Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Hitta ditt dykäventyr

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...