{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Mexiko

Dykning i Mexiko | Dykcertifikat i Mexico
Dykning i Mexiko | Dykcertifikat i Mexico

Dykkurser & dykcertifikat i Mexiko

Dykning i Mexiko bjuder på färgglada fiska, vackra korallrev, mantor, sköldpaddor och delfiner, bland mycket mer. I dessa tropiska vatten hittar du dykning som lämpar sig för nybörjare, så väl som rutinerade dykare. Möjligheterna är många och du kan likväl boka in en kortare provdykning under en längre resa genom Mexiko, eller helt enkelt dra iväg på en dykresa helt dedikerad till att just utforska livet under ytan.

Taggad på dykning i Mexiko? Snacka med oss!

Dykcertifikat i Mexiko 

Mexiko har massa av spännande dykning så passa på att dyka när du reser hit. Vi samarbetar med seriösa dykaktörer i Mexiko så att du kan känna dig trygg på din dykutbildning samtidigt som du får uppleva helt fantastiska miljöer under ytan. Ta ditt PADI Open Water och Advanced Water dykcertifikat i Mexiko. Har du redan dykcertifikat och är en erfaren dykare prova på våra Fundives.

Testa fundives under dykningen i Mexiko 

Om du redan har dykcertifikat och är en erfaren dykare kan du välja att åka med på organiserade dykutflykter, så kallade Fundives. På Fundives ingår ofta boende, mat och flera dyk.

De bästa dykinstruktörerna och den säkraste utrustningen

När du anmäler dig till en dykkurs, oberoende av om du är nybörjare eller expert, så ser vi till att du är med på ett helt säkert äventyr med professionella dykinstruktörer. Dykinstruktörerna som vi samarbetar med är handplockade och tar dig med till de bästa dykspotsen i Mexiko.

Taggad på att prova på Mexikos dykning?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Mexiko med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

HItta dykningen i Mexiko perfekt för dig

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...