{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dyka i Stora Barriärrevet

En dykare som spanar in djurlivet vid Stora Barriärrevet i Australien
clownfisk i en anemon under en dykning i stora barriärrevet

Stora Barriärrevet - världens största korallrev

Vill du ta ett dykcertifikat vid Stora Barriärrevet, även känt som the Great Barrier Reef, eller nöjer du dig med att spana in det på avstånd med snorkling? Hos oss hittar flertalet aktiviteter som passar för alla kunskapsnivåer. Den här platsen utanför Australiens östkust är en av världens bästa locations för dykning vilket betyder att möjligheterna är många, för nybörjare såväl som mer erfarna. Vi erbjuder äventyr som sker tillsammans med områdets bästa dykinstruktörer och du än in for a treat - det som väntar dig under ytan är något lång utöver det vanliga.

Nyfiken på Stora Barriärrevet? Snacka med oss!

Att dyka i Stora Barriärrevet

Dykning och snorkling i Stora Barriärrevet, världens största korallrev, kommer inte att göra dig besviken. I revet kan du beskåda hela 400 olika arter av korall och inte mindre än 1500 fiskarter och mängder av andra märkliga och fascinerande undervattensvarelser. Törs du kan du till och med få simma med hajar!

Djurlivet vid Stora Barriärrevet

Det finns mycket att se fram emot när det kommer till vilka djur du kan möta ynder ytan vid Stora Barriärrevet. Några av våra, och många andras, favoriter är:

 • Havssköldpaddor (6 av 7 utav världens havsköldpaddsarter finner du vid Stora Barriärrevet!)
 • De gulliga och hollywoodkända clownfiskarna
 • De fascinerande sjöhästarna
 • Maneter (det finns över 100 arter och pass på, du vill inte komma för nära)
 • Valhajar - världens största fisk!
 • Havsormar
 • Gigantiska musslor
 • Flasknosdelfiner
 • Knölvalar
 • Bläckfiskar
 • De märkliga napoleonfiskarna (som kan bli upp till 2 meter långa och väga 200 kg!)
 • Stora rockor

Ta ditt dykcertifikat vid Stora Barriärrevet

Om du inte redan har ett dykcertifikat, passa på att skaffa dykcertifikatet PADI Open Water Diver, och upptäck Stora Barriärrevet på nära håll. Om du redan har de grundläggande kunskaperna kan du signa upp dig på en avancerad dykkurs. Osäker på vilket aktivtet som passar för din kunskapsnivå? Snacka då med oss så reder vi ut vilka möjligheter du har till att dyka i Stora Barriärrevet.

Vi samarbetar endast med dykcenter som vi handplockat baserat på kvalitet och erfarenhet. Vi har därför gjort grundarbetet och sett till så att din dykupplevelse blir så maxad och säker som möjligt. Su slipper alltså göra all research själv, vi har löst det åt dig.

Vill du veta mer om dykning vid Stora Barriärrevet?

Boka då in en reserådgivning med oss, det är helt gratis och vi tar då fram ett skräddarsytt reseupplägg som matchar både din budget och dina resedrömmar.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Stora Barriärrevet med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykupplevelsen du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...