{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Dykning i Nya Zeeland

Dykning i Nya Zeeland under din resa
fyra personer under en dykning i nya zeeland

Dykning i Nya Zeeland & vid Poor Knights

Att dyka i Nya Zeeland är speciellt. Du vet scenen från Finding Nemo, när sköldpaddorna liftar med strömmen? På sommaren är det just det som händer i norra Nya Zeeland runt dykplatsen Poor Knights. Det marina livet gynnas av en subtropisk undervattenström, som gör vattnet varmare än omgivningen och gynnar en fantastisk artrikedom vad gäller både flora och fauna i havet. Detta lockar även till sig bl.a. stingrockor och delfiner.

Taggad på att dyka i Nya Zeeland? Snacka med oss!

Dykning vid Poor Knight Islands

23 kilometer utanför Tutukaka Coast i Nya Zeeland ligger den tidigare nämnda ögruppen Poor Knights Islands där varma strömmar från Korallhavet sveper ner och skapa de perfekta förhållandena för dykning. Den 11 miljoner gamla vulkaniska ögruppen bjuder på spektakulära klippavsatser, imponerande bergväggar, grottor och tunnlar med en stor variation av djurarter och natur.

Dykplatser: Seal Rock, Meditation Wall/The Garden, Blue Maomao Arch
Vattentemperatur på sommaren: 19-22 grader 
Vattentemperatur på vintern: 15-16 grader
Sikt: 15-25 meter
Marint liv: stora rockor (ibland även mantor), färggranna nakensnäckor. 

Ta ditt dykcertifikat i Nya Zeeland

Vill du uppleva detta imponerande marina liv? Ta då ditt dykcertifikat i Nya Zeeland. Nybörjare kan ta kursen "Learn to Dive" och dykare som redan har dykcertifikat kan välja kursen "Advanced Course" för att spets skillsen.

Vill du prova på dykningen i Nya Zeeland?

Boka in dig på en gratis reserådgivning så guidar vi dig genom dina möjligheter och tar fram ett reseupplägg som matchar din resa perfekt.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför dyka i Nya Zeeland med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta dykningen i Nya Zeeland du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...