{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Portugal

Få hjälp av KILROY med surfing i Portugal
Få hjälp av KILROY med surfing i Portugal

Åk på surfcamp i Portugal

Dra iväg till ett surfcamp i Portugal och lär känna nya människor samtidigt som du utmanar dig själv ute bland vågorna. Surfing är inte bara en sport, det är är liksom en livsstil du snabbt kommer bli förälskad i. Surfcamp i Portugal passar både för nybörjare och mer erfarna surfare. Reser du ensam? På våra surfcamp i Portugal möter du andra surfare från hela världen, som precis som du, drömmer om att fånga den perfekta vågen och ha kul tillsammans på kvällarna!

Surfcamp i Ericeria eller Cascais 

Portugal har några av de bästa stränderna för surfing i Europa och på vårt surfcamp i Ericeira har grymma instruktörer som hjälper dig att gå från nybörjare till i alla fall att stå på brädan. Vi menar, är det första gången du surfar får man ju ha rimliga förväntningar. Oavsett din nivå lovar vi att du kommer ha kul! 

Ericeria är känt som Portugals huvudstad för surfing, bland flertalet andra vattensporter. Här hittar du vindsurfare, kitesurfare och ''vanliga" surfare sida vid sida längs en kustremsa som sträcker sig endast några få kilometer. Cascais är också ett grymt ställe att surfa på. Vi kan hjälpa dig välja rätt location och oavsett vilket alternativ du väljer har du nära till andra nöjen! 

Hur är det att bo på surfcamp?

Om du åker på surfcamp i Portugal är det inte batra surf som gäller, det är en vibe som bäst kan beskrivas som kvällarna är fyllda av skratt och långa snack och solnedgångar i härligt sällskap. Om du reser solo, no worries! På surfcampen är det lätt att landa och känna sig som en del av gänget. Men du kan också åka med en kompis dela de episka stunderna tillsammans, men nya sköna människor. 

Vem kan åka på surfcamp i Portugal? Svar alla!

Alla som vill kan åka på en surfresa till Portugal. Spelar ingen roll hur bra du är, surfing i Portugal är något för alla! Surfinstruktörerna är professionella och vana att hjälpa alla nivåer, från nybörjare till mer avancerade. Det enda som krävs är lite vilja och en positiv inställning så tar du dig snabbt upp! 

Kombinera surf och yoga i Portugal

Slå samman två livsstilar och skapa magi på ditt nästa äventyr till Portugal! Kombinera surf med yoga och börja dagen med solhälsningar vid strandkanten och kasta dig sedan ut bland vågorna. Så om du inte vill välja mellan action och avkoppling kan vi hjälpa dig att uppleva det bästa av två världar. Hör av dig till oss om du vill åka på en surf- och yogaresa till Portugal!

Låter surfing i Portugal som en drömresa?

Det är det! Våra reseexperter som själva har surfat massor är helt grymma på att fixa surfäventyr till Portugal. Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Berätta när du vill åka så fixar vi resten, så du kan bara luta dig tillbaka och låta äventyret börja!

Få hjälp att hitta ditt surfcamp

Varför boka surfcamp i Portugal via KILROY?

Boka allt på ett ställe

Boka ditt surfäventyr och flyg på ett ställe. Vi som jobbar på KILROY har säjlva erfarenhet av surf och tar hand om allt åt dig. Enkelt, smidigt och stressfritt - det är så vi rullar!

Vi har koll på det praktiska

Vi har själva rest mycket och vill att din upplevelse ska bli ett minne för livet. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra de upplevelser vi bokat åt dig och ser till att du har koll på allt kring försäkringar och liknande du inte kan resa utan. Det är tryggt att boka med KILROY!

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Vill du stanna längre, eller ändra om din rutt? Våra reseexperter finns där och kan hjälpa dig!

Hitta ditt surfcamp

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...