{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Trekking i Tanzania

två personer som vandrar i tanzania och vid kilimanjaro
trekking i tanzania låter dig vandra vid kilimanjaro

Trekking i Tanzania - bestig Afrikas högsta berg

Trekking i Tanzania låter dig uppleva landet på ett helt unikt sätt. Om du är av den äventyrliga typen som älskar utmaningar är det här definitivt up your alley. Planerar du dessutom att resa i östra Afrika under en längre resa är det ett måste att provar på vandringen i Tanzania och inte minst vid Kilimanjaro. Tanzania har med andra ord så mycket mer att erbjuda än endast safari (även om det också är rätt fett!). Utsikten från toppen av Kilimanjaro, känslan av att stå på Afrikas tak och stoltheten av att ha nått toppen av Afrikas högsta berg skapar minnen för livet.

Taggad på trekking i Tanzania? Snacka med oss!

 

Varför vandra i Tanzania med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta trekkingen i Tanzania som du drömmer om...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...