{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Trekking & vandring i Asien

trekking i asien vid mt Kinabalu i malaysia
en person som vandrar i kina

Fantastisk vandring i Asien

Trekking i Asien är riktigt maxat då kontinenten har ett fantastiskt utbud av vandringsleder och bergstoppar att ta sig upp på.

Här kan du trekka i norra Vietnam och vandra förbi de fotovänliga risfälten, i norra Thailand och de många vackra UNESCO-bevarade naturområdena, och givetvis i Nepal och Himalayabergen – vågar du exempelvis ta dig an trekken upp till Mount Everest Base Camp? I Asien hittar du trekking som passar alla, rutinernade såväl som hobbyvandrare. Snacka med oss så guidar vi dig genom möjligheterna.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför trekka i Asien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Var i Asien vill du vandra?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...