{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Trekking

Åk på en vandringsresa med KILROY
Åk på en vandringsresa med KILROY

Därför kommer du att älska en vandringsresa

Ta in den friska luften samtidigt som du möts utav en av de häftigaste naturupplevelserna du kan vara med om. På en vandringsresa kommer du nära platser som du förmodligen aldrig annars skulle lagt märke till. Du får också möta människor på vägen som du aldrig skulle mött om du tog bilen. Ta på dig dina bästa vandringskängor och dig redo för ett äventyr! 

Taggad på en vandringsresa? Snacka med oss!

En vandringsresa genom makalösa landskap

En vandringsresa behöver inte bara vara tunga bergsvandringar, det kan vara en vandring genom städer och småbyar, över glaciärer och andra häpnadsväckande landskap. En vandringsresa är oftast en vandring på flera dagar och du får övernatta i små byar under resans gång. Du kommer med andra ord att få vara med om riktigt genuina upplevelser i landet du besöker.

Var är de bästa rutterna för en vandringsresa?

Du kan vandra i princip i hela världen, men det finns några platser som är rikigt bra för en vandringsresa. I Afrika är bergen i Marocko och självklart även Kilimanjaro i Tanzania de mest populära destinationerna för en vandringsresa. I Asien är Himalayabergen den ultimata destinationen för vandring. Vietnam, Thailand, Indonesien och Japan är även länder som lockar till sig vandringsugna människor från hela världen. I Sydamerika är södra Argentina och Chile helt fantastiska länder för en vandringsresa. Och självklart den berömda vandringsleden vid Machu Picchu i Peru.

Vad är egentligen en vandringsresa? 

Funderar du på vad en vandringsresa egentligen är? Vi hjälper dig! En vandringsresa är ofta ute i den vilda naturen med tuffare förhållanden men du får riktigt häftiga upplevelser. Till skillnad från en vandringstur som är en kortare tur på särskilda leder som är anpassade för just vandring. Men som sagt du kan fortfarande vandra genom byar och städer på en vandringsresa. Så en vadnringsresa är helt enkelt the next step av en vandringstur och något för dig som är redo för en utmaning! 

Redo för en vandringsresa du sent kommer att glömma?

Våra reseexperter är precis som det låter, experter på att planera grymma äventyrsresor och de är alltid redo att svara på alla dina frågor om att upptäcka världen. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte i vår butik i Stockholm eller ta ett video eller telefonsamtal. Vi guidar dig genom djungeln av möjligheter och skräddarsyr din drömresa. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Boka i en reserådgivning

Varför åka på en vandringsresa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vilken vandringsresa drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...