{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Afrika

Volontärarbete i Afrika med KILROY
Bli volontär i Afrika med KILROY

Volontärarbeta i Afrika

Vill du ha det ultimata äventyret och upptäcka en ny kultur samtidigt som du gör skillnad genom volontärarbete? Kolla in våra volontärprojekt i Afrika. Oavsett om du är intresserad av att volontärarbeta med människor eller djur finns det massor med olika volontärprojekt som behöver din hjälp. 

Om du är intresserad av volontärarbete inom sociala projekt kan du volontärarbeta med att renovera skolor, undervisa barn eller stödja sociala initiativ i landsbygdssamhällen. Om du är mer intresserad av volontärarbete med djur är Afrika hem för några av världens mest fantastiska och utrotningshotade arter. Du kan delta i anti-tjuvjaktintiativ, assistera på djurskyddsprojekt eller hjälpa till med rehabilitering och frisläppande av vilda djur: det finns massor av projekt att engagera sig i och göra en skillnad.

Oavsett vilken typ av volontärarbete du väljer får du chansen att djupdyka dig ner i en ny kultur, lära dig nya kunskaper och skapa oförglömliga minnen. Med vår hjälp hittar du det volontärprojektet som passar dig och du får chansen att göra ett bidrag för att förbättra andras liv.

Skriv till oss

Varför volontärarbeta i Afrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Utforska alla volontärprojekt i Afrika

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...