{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Afrika

Volontärarbete i Afrika med KILROY
Bli volontär i Afrika med KILROY

Volontärarbeta i Afrika

Volontärarbete i Afrika kan göras som en enda dedikerad resa eller som en del av en störra resa. Vi samarbetar med volontärprojekt i flera länder och dessa har blivit handplockade för att säkerställa projektens seriositet.

Du kan vara säker på att vad du än väljer så är ditt bidrag mycket uppskattat och du kommer att få minnen för livet. Att volontärarbeta ger dig en unik möjlighet att uppleva ett annat land, lära känna en annan kultur och samtidigt ge tillbaka till de lokala samhällena.

Frågor? Skriv till oss!

Vad kan jag volontärarbeta med i Afrika?

I Afrika kan du volontärarbeta inom sociala frågor, exempelvis på barnhem och hjälpa unga bort från gatan, och inom djurvård- och skydd.

Var kan jag volontärarbeta i Afrika?

Volontärprojekten i Afrika som vi samarbetar med har handplockats för att säkerställa seriositet och långsiktighet. Vi erbjuder möjligheten till volontärarbete på många platser i Afrika och majoriteten av dem är belägna i:

Vilka egenskaper bör jag ha som volontär?

Om du är intresserad av att volontärarbeta i Afrika är de viktigaste egenskaperna att besitta öppenhet och flexiblitet. Majoriteten av projekten vi samarbetar med drivs av lokala icke-statlig organisation (NGOs) vilka är mer eller mindre organiserade. Det kan hända att projekt plötsligt läggs ner från ena dagen till den andra och du kan tvingas byta projekt beroende på vad som händer i landet.

GIvetvis måste du även brinna för projektets sakfrågor och ha vilja till att göra skillnad.

Nyfiken på att bli volontär i Afrika?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap om volontärarbete och kan svara på alla dina frågor och funderingar. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, som vi kan ta i en av våra butiker eller via telefon (du bestämmer!), kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan vara med och hjälpa till.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför volontärarbeta i Afrika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Utforska alla volontärprojekt i Afrika

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...