{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Namibia

Volontärarbete i Namibia med KILROY
Volontärarbete i Namibia med KILROY

Volontärarbeta i Namibia

Vårt volontärprojekt i Namibia är ganska unikt, eftersom du har möjlighet att välja att arbeta på en djurskyddsanläggning eller kombinera det med en placering på ett av forskningscenter som finns utspridda över hela Namibia med flera olika inriktningar. Den här kombon ger dig en supermöjlighet att se hela Namibia och alla vackra landskap. Du får aktivt arbeta med bevarande av hotade djur, rehabilitering och omvårdnad av det afrikanska djurlivet. Du kan även hjälpa till på en skola som ligger i närheten av djurskyddscentret och på en Lifelineklinik som erbjuder stöd till lokala San Bushmen.

 

Varför volontärarbeta i Namibia med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de volontärprojekt och upplevelser vi ordnar åt våra kunder. För volontärsprojekt är detta superviktigt!
Din kompis på resan
Under tiden du reser eller jobbar så är vi där om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...