{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Seychellerna

Volontärarbete på Seychellerna | KILROY
Volontärarbete i Malawi  | KILROY

Volontärarbete på Seychellerna

Älskar du att dyka? Föreställ dig då en tillvaro på en paradisö mitt i Indiska oceanen omgiven av kritvita sandstränder och kristallklart vatten. Tro det eller ej, men detta kan faktiskt bli din arbetsplats!

På Seychellerna kan du volontärarbeta på ett marint naturreservat där du har chans att påverka utvecklingen av det marina livet runt öarna. Du kommer bland annat få vara med och samla in värdefull data som används av många organisationer, bland annat Seychellernas regering som använder uppgifterna för att rapportera om korallrevens tillstånd när nya policys ska inrättas. Några av dina uppgifter på volontärprojektet kommer vara övervakning och forskning utav korallreven och deras utveckling, insamling av data rörande fisk och däggdjur, undersökning av sköldpaddor och utveckling av utbildnings- och awarenessmaterial till förmån för Seychellernas miljö. Under det här volontärprojektet kommer du arbeta mest under vattnet. Du kommer med andra ord att tillbringa mycket tid under vatten och kan förvänta dig mellan ett till två dyk eller snorklingturer om dagen - fem dagar i veckan. För att bli en del av volontärprojektet behöver du därför ett PADI Open Water-dykcertifikat och bra engelskakunskaper.

 

 

 

Varför volontärarbeta på Seychellerna med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...