{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Tanzania

Green Lion Zanzibar Children Playing Football
Green Lion Zanzibar Child In Classroom

Vill du göra skillnad i Tanzania?

Vi arbetar med tre olika volontärprojekt i Tanzania. Egentligen är alla projekt baserade på den exotiska ön Zanzibar och inte på fastlandet Tanzania, men det gör bara upplevelsen ännu bättre!

Varför ska du arbeta som volontär i Tanzania?

Först och främst får du en unik chans att stötta det lokala samhället på en av de mest exotiska platserna i Afrika. Zanzibar är en fantastisk kombination av lokal kultur och paradistränder. Under projektet kommer du inte bara att träffa andra volontärer från hela världen och ge tillbaka till samhället när du reser, utan du kommer sannolikt också att vara med om en personlig resa som mycket väl kan få dig att reflektera på hur du ser på världen idag.

Vilket projekt ska du välja?

Det är nu vi uppmuntrar dig att kontakta oss för en personlig rådgivning. Först och främst tar vi tillsammans reda på om volontärarbete är något för dig överhuvudtaget, och sedan kommer vi fram till vilket projekt som passar dig. Vi samarbetar med en riktigt cool partner som driver 3 olika projekt på Zanzibar. Klicka på knappen nedan för att kontakta oss!

Jag vill veta mer

Varför volontärarbeta i Tanzania med KILROY?

Tryggt och säkert
Vi samarbetar endast med seriösa partners som är noggrant granskade och kvalitetskontrollerade så att du kan känna dig trygg och vara säker på att allt är i sin ordning.
Vi finns där för dig
Vi är med dig hela vägen. Om något oväntat händer kan du alltid lita på att vi finns där för att hjälpa dig på bästa sätt!
Vi ordnar med det praktiska
Vi vill såklart att du ska känna dig flexibel, men om du bestämmer vissa saker innan du åker slipper du lägga dyrbar tid på att reda ut praktiska saker under resan.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...