{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Nepal

Volontärarbete i nepal | KILROY
Volontärarbete i nepal | KILROY

Volontärarbete i Nepal

Om du drömmer om att kombinera volontärarbete med din resa i Asien och Nepal, kan vi hjälpa dig att ta reda på några av de coola volontärprojekten vi jobbar med. I Nepal kan du både volontärarbeta för att bygga om byggnader och anläggningar i dåligt skick, samt volontärarbeta med barn och ungdomar i både daghem och skolor.

Nepal har haft flera förödande jordbävningar de senaste åren, så det finns ett stort behov av att rekonstruera byggnader och anläggningar som förstörs som ett resultat. Dessutom finns det generellt ett stort behov av engelsklärare så att barnen kan lära sig engelska ordentligt. Vi kommer naturligtvis att hjälpa dig under hela processen och se till att din resa som volontär blir helt som du drömmer om.

 

SNACKA MER MED OSS

Varför volontärarbeta i Nepal med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad dömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...