{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Guatemala

Volontärarbete i Guetamala med KILROY
 Volontärarbete i Guetamala med KILROY

Arbeta som volontär i Guatemala

Som volontär i Guatemala kan du engagera dig inom flera olika typer av områden genom flera stora volontärprojekt. Här kommer du att arbeta i mindre samhällen och fokus ligger oftast på volontärarbete med barn och unga, samt miljöarbete och renovering av byggnader. I de flesta fall arbetar volontärer med lite av varje och alla arbetsdagar ser olika ut.

Under våra volontärprojekt i Guatemala ges du möjligheten att lära dig spanska, alternativt putsa på dina spanskakunskaper. Det här kommer att hjälpa dig att kommunicera med de du möter under ditt dagliga arbete och ger dessutom dig en boost om du planerar att även resa runt i Guatemala och Centralamerika utanför volontärarbetet.

Om du inte hittar svaren på dina frågor här, hör av dig till oss. Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap om volontärarbete och kan svara på dina frågor och funderingar. Vi hjälper dig att skräddarsy ett förslag så du får din volontärresa som du vill ha den. 

SNACKA MER MED OSS

Varför bli volontär i Guatemala med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att dina upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om planerna ändras. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta ditt volontärprojekt

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...