{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete med djur

Volontär djur | Volontärarbete med djur - KILROY
Volontär djur | Volontärarbete med djur - KILROY

Volontärarbete med utsatta och skadade djur

Är du en djurälskare och vill jag göra en insats för att hjälpa utsatta djur? Då har du kommit rätt! Vi har flera unika volontärprojekt runt om i hela världen där du hjälper till att förbättra och skydda utsatta djur.  Oavsett om du får volontärarbeta med att rädda, bevara, frisläppa eller rehabilitera djur så kommer du hitta ett volontärprojekt som passar dig, där du kan hjälpa till. 

Volontärarbeta på ett djurskyddsprojekt

Våra djurskyddsprojekt handlar om att göra en viktigt insats för utrotningshotade arter. Att volontärarbeta med oss ger dig en praktisk erfarenhet och en chans att göra något viktigt och hjälpa till att skydda några av världens mest värdefulla djur. Att djuren behandlas etiskt rätt är väldigt viktigt för oss och vi skulle absolut inte skicka ut dig till ett volontärprojekt som vi inte stödjer till 100%. Därför har vi noggrant valt ut våra djurksyddsprojekt och samarbetat med några av de mest engagerade människorna du någonsin kommer att träffa, så du kan vara säker på att ditt arbete kommer att göra skillnad.

Vi tror att alla djur är lika värda och genom att volontärarbeta med oss har du en chans att göra detta möjligt. Du kan volontärarbeta i 1-6 veckor och hjälpa djur som elefanter, lejon, sköldpaddor, pingviner och orangutanger. Du kan också hjälpa till med skötslen av tama djur i fattiga områden där de flesta människor inte har råd med veterinärkostnader. Oavsett vad du vill har vi ett volontärprojekt som kan dra nytta av just dig. 

Så, vad väntar du på? Snacka med oss och hjälp till att göra skillnad och gör livet bättre för utsatta djur. Läs mer om våra volontärprojekt nedan och upptäck hur du kan engagera dig idag eller snacka med oss direkt!

 

Skriv till oss

Varför volontärarbeta med djur med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...