{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Europa

Volontärarbete i Portugal med KILROY
Volontärarbete i Portugal med KILROY

Vill du volontärarbeta under din resa genom Europa?

Du behöver inte lämna kontinenten för att volontärarbeta under dina resor om du inte känner för det. Vi har några riktigt coola volontärprojekt inom Europa som du kan engagera dig i om du vill göra en viktig insats utan att flyga halvvägs runt jorden.

Var kan du volontära i Europa?

För närvarande samarbetar vi med flera olika volontärprojekt i Portugal och Kroatien. Det är den perfekta platsen att kombinera ditt äventyr med volontärarbete.  Volontärprojekten vi samarbetar med varierar mycket från destination till destination, så du bör kunna hitta ett volontärprojekt som passar dig.

Volontärprojekten är ganska varierade och sträcker sig från marinbevaring till skogsskydd. Om du inte känner för att ta i med hårdhandskarna så finns det volontärprojekt där du kan hjälpa en ideell organisation att skapa kampanjer som uppmuntrar den lokala befolkningen att agera i sin egen omgivning!

Hör av dig till oss om du vill veta mer om volontärprojekten och volontärarbetet du kommer att göra.

Skriv till oss

Varför volontärarbeta i Europa med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...