Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete med barn, ungdomar & sociala projekt

Volontärarbete med barn eller volontärarbeta på barnhem
Volontärarbete med barn eller volontärarbete på barnhem

Volontärarbete med barn, ungdomar och inom sociala projekt

Att volontärarbeta med barn och vuxna innebär ofta att du hjälper människor att hjälpa sig själva. Genom att delta i något av våra partnerprojekt runt om i världen kan du använda ditt engagemang och dina erfarenheter till att hjälpa till vid undervisning av barn i lokala skolor, eller hjälpa till i något annat projekt som har med människor att göra. 

Att arbeta som volontär innebär inte endast att hjälpa andra, det är även ett kulturutbyte där du som volontärarbetare också lär dig mycket om dig själv och din omvärld.

Vad innebär det att volontärarbeta för ett socialt projekt?

När du arbetar som volontär i ett socialt projekt kan du syssla med allt från undervisning till byggarbete. Genom att volontärarbeta hjälper du lokalbefolkningen att hjälpa sig själva och ger dem där med en chans till en bättre framtid. 

Som volontär kommer du att se många olika sidor av det samhälle där du väljer att arbeta. Vi väljer noga ut de volontärprojekt vi samarbetar med och ser till så att du gör en insats som verkligen efterfrågas av de utsatta och som gör skillnad på individnivå. I det långa loppet är målet att dessa aktiviteter ska mynna ut i något som främjar samhället i det stora hela.

Jag vill volontärarbeta med barn - vad kan jag bidra med?

Om du vill volontärarbeta med barn och ungdomar kan du exempelvis hjälpa till inom projekt som arbetar med att hålla barn borta från gatan och hjälpa dem komma infrån kriminaliteten. Du kan även arbeta som volontär på skolor för att stötta lärare i deras undervisning samt aktivera barnen under raster och lediga stunder.

Som volontär innebär ditt jobb i många fall att agera förebild för barn och på så vis stötta de övriga vuxnas jobb med att förbättra barnens framtid.

Kan jag volontärarbeta på barnhem?

Ja, via oss kan du volontärarbeta på barnhem på utsatta platser i exempelvis Sydafrika. Barnhemmen drivs av engagerade personer med knappa resurser och din uppgift blir att stötta dessa individer och bidra till att synliggöra dessa barn.

Några av dina arbetsuppgifter på ett barnhem kan exempelvis vara att leka med barnen, stötta i undervisningen, tala engelska att främja barnens språkkunskaper samt att helt enkelt finnas där och ge din kärlek. Dessutom kan du bli ombett att:

 • Ge barnen närheten de saknar
 • Assistera andra vuxna i dagliga aktiviteter med barnen, så som att städa och bada
 • Assistera med administrativa arbetsuppgifter
 • Hjälpa till under läxläsning
 • Planera utflykter och andra aktiviteter

För att säkerställa att projekten är seriösa och arbetar långsiktigt handplockar vi alla våra samarbetspartners, inklusive de barnhem där du har möjlighet att volontärarbeta.

Vart kan jag volontärarbeta med barn och unga samt inom sociala projekt?

Vi erbjuder möjligheten att bidra till volontärprojekt över hela värden. Volontärresorna du kan göra med oss är handplockade för att säkerställa att projekten är långsiktiga och seriösa. Ett urval av de länder där du kan vara med och engagera dig i sociala frågor är:

För att hitta volontärprojektet som matchar dina ambitioner och intressen rekommenderar vi dig att kontakta oss. På så vis kan vi plocka fram de engagemang vi tror lämpar sig perfekta för dig.

Hur länge pågår volontärprojekten?

Väljer du volontärarbete med barn och ungdomar, eller i något annat socialt projekt, rekommenderar vi att du är borta minst sex till åtta veckor eftersom det tar tid att bygga upp ett förtroende. Ju längre tid du jobbar, desto mer kommer du och de du hjälper få ut av din tid som volontär. 

Är jag lämpad att volontärarbeta med barn och/eller inom sociala frågor?

Som volontär gäller en grundläggande princip: ju mer du bidrar med, desto mer får du ut. Det här innebär att proaktivitet, anpassningsbarhet och givetvis en önska att hjälpa andra är högt aktade karaktärsdrag att besitta som volontär.

Som volontär inom barn- och omsorgsfrågor måste du vara flexibel och ha ett öppet sinne när det kommer till placering och arbetsuppgifter. Detta då situationer kan uppstå som är utanför projektetens kontroll vilket kan innebära att du kan komma att placeras i ett annat projekt än det du ursprungligen valt. Vi gör naturligtvis alltid vårt yttersta för att uppfylla dina ursprungliga önskemål men kom ihåg att livet som volontär inte alltid går enligt plan.

Med det sagt hänger givetvis allt samman med vilket projekt du önskar att engagera dig inom.

Vill du volontärarbeta med barn och unga eller inom sociala projekt?

Om du inte hittar svaren på dina frågor här, hör av dig till oss. Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap om volontärarbete och kan svara på dina frågor och funderingar. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan stötta samhällen som är i behov av din hjälp.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför volontärarbeta med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad vill du volontärarbeta med?

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Hittade du inte det du letar efter?

  Se alla våra aktiviteter

  Reseförslag

  Här kan du utforska några våra resor där du kan volontärarbeta med barn och unga. Kom ihåg att dessa endast är förslag och att vi har mängder av andra volontärprojekt inom sociala frågor på flera platser i världen

  Kommande events

  Vänligen fyll i alla fält

  Stäng
  Kontakta oss
  Skriv till oss

  Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

  Detta fält behöver fyllas i
  Detta fält behöver fyllas i

  Äventyret börjar nu!

  Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

  KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

  Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

  Vi kommer bland annat att snacka om:

  ...allt är såklart HELT gratis!

  Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

  Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

  OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

  Vi hörs snart!

  Teamet på KILROY

   

   

  Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

  Boka ett möte

  Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
  Detta fält behöver fyllas i

  Äventyret börjar nu!

  Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

  KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

  Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

  Vi kommer bland annat att snacka om:

  ...allt är såklart HELT gratis!

  Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

  OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

  Vi hörs snart!

  Teamet på KILROY

   

  Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...