{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete med barn, ungdomar & sociala projekt

Volontärarbete med barn och unga med hos på KILROY
Volontärarbete med barn eller ungdomar med oss på KILROY

Varför volontärarbeta med barn och ungdomar

Att volontärarbeta med barn och unga är ett meningsfullt sätt att göra en skillnad i andras liv. Genom våra volontärprojekt runt om i världen kan du använda dina färdigheter och passion för att hjälpa till att undervisa barn i lokala skolor eller delta i volontärprojekt som hjälper till att hålla barn borta från gatorna och brottslighet. Men volontärarbete handlar inte bara om att hjälpa andra; det är också ett kulturell utbyte som kan lära dig mycket om dig själv och världen runt omkring dig.

Gör en skillnad i lokala samhällen

Att volontärarbeta med sociala projekt innebär att hjälpa lokalbefolkningen att hjälpa sig själva och ge dem en chans till en bättre framtid. Från undervisning till byggprojekt finns det många olika sätt du som volontär kan göra en skillnad. Vi väljer noggrant ut de volontärprojekt vi samarbetar med för att säkerställa att ditt bidrag är av värde för den lokala gemenskapen och hjälper både kortsiktiga och långsiktiga mål. Målet är att dessa aktiviteter ska lyfta hela samhällen.

Var kan jag volontära och vad kan jag förvänta mig

Vi erbjuder olika volontärarbeten över hela världen, som är nogrannt utvalda för att säkerställa att de är långsiktiga och seriösa volontärprojekt. Du kan volontärarbeta i länder som Ecuador, Argentina, Sydafrika, Kambodja och Filippinerna.

Oavsett om du brinner för att arbeta med barn eller om du vill göra en skillnad i världen genom något annat volontärprojekt är vi här för att hjälpa dig hitta det perfekta volontärarbetet för dig. Våra reseexperter har värdefull kunskap om volontärarbete och kan besvara alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Snacka med oss idag för att lära dig hur du kan stödja samhällen och göra en positiv påverkan på världen.

Läs mer om våra volontärprojekt och ta reda på hur dina kunskaper och entusiasm kan göra skillnad. Intresserad av vår hjälp? Kontakta oss nedan!

Skriv till oss 

Varför volontärarbeta med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i surfning och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vad vill du volontärarbeta med?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...