{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete i Argentina

Volontärarbete i Argentina | KILROY
Volontärarbete i Argentina | KILROY

Volontärarbete i Argentina

Du kan volontärarbeta med barn och ungdomar i Argentina - med din hjälp kan du se till att människorna du ger stöd till kan hjälpa sig själva, vilket är otroligt viktigt i storstäder så som i huvudstaden Buenos Aires. Delta i något av våra sociala volontärprojekt i Argentina där du bland annat kan få assistera lärare och hjälpa till i ett soppkök. Som volontär kommer du att få använda dina egna resurser och styrkor vilket gör volontärarbetet mer givande. Alla våra partners är ideella organisationer.

Det är möjligt att volontärarbeta i Argentina utan spanska språkkunskaper. Vi rekommenderar dock att du tar en 1-2 veckors språkkurs i spanska innan du börjar arbeta på ett volontärprojekt. På detta sätt kommer du att få mer utmanande uppgifter och icke-statliga organisationer som vi arbetar med kommer att få ut mer av din hjälp.

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig planera din volontärresa

SNACKA MER MED OSS

Varför volontärarbeta i Argentina med KILROY?

Designat för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...