{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga i Thailand

man med tatueringar på yogaresa till thailand
kvainna göra avancerad yogaposition på yoga retreat i thailand

Finn ditt inre zen på en yogaresa till Thailand

På våra yoga retreat i Thailand har du möjligheten att både förbättra din fysiska och mentala styrka. Detta i form utav inre harmoni med hjälp av meditation, samt med hjälp av mer och mindre utmanande fysiska övningar.

Yoga i Thailand för nybörjare och experter

Oavsett om du är nybörjare eller expert finns det alltid grenar inom yoga som kan utmana dig till att växa och lära. Genom att utöva yoga i Thailand som en del av din resa tillåts du att ladda om och koppla bort all stress som omger dig i vardagen. Thailand har några av världens vackraste öar och djungler och gör det till en fantastisk plats att utöva yoga på.

Genom oss kan du åka på en yogaresa helt dedikerat till yoga, eller inkludera ett antal dagars vistelse på ett yoga retreat under en längre resa genom landet. Beroende på din sinnesstämning och var du befinner dig i Thailand kan du välja att antigen bo på vårt yogaläger på den vackra ön Koh Tao där du omger dig utav vackra stränder, alternativ i den täta djungeln i Chiang Mai i norra Thailand där du med lätthet kan hitta lugn och ro för både kropp och själ.

Läs mer om de olika yogalägren och möjlighetern längre ner på sidan.

Vill du finna en inre harmoni under en yogaresa till Thailand?

Våra reseexperter är specialister på att anpassa resor efter alla individers behov och önskemål. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte som vi tar i en av våra butiker eller över telefon så snackar vi vidare om möjligheterna.

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv till oss

Varför åka på yogaresa till Thailand med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Vart vill du åka på en yogaresa i Thailand?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...