{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vy över Koh Tao
Många bra fotomöjligheter under vattnet i Koh Tao

Resor till Koh Tao

Koh Tao betyder bokstavligen Skölpaddsön och många resenärer och backpackers reser hit för att snorkla, dyka eller ta dykcertifikat. Räkna med att skymta en sköldpadda eller två under din resa till Koh Tao.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Dyka på Koh Tao

Att dyka är ett måste när du är på Koh Tao. Sikten under ytan är väldigt bra och du kan se upp till 40 meter en bra dag, men oftast ca 15-20 meter framför dig. Undvik att dyka i november, då kan sikten vara så lite som 5 meter.

Aktiviteter på Koh Tao

Förutom att dyka och snorkla kan du njuta av aktiviteter som segla, bergsklättring, åka wakeboard samt yoga- och matlagningskurser vid resor till Koh Tao. En trevlig dagsutflykt från Koh Tao är att åka till ön Koh Nang Yuan, också en känd och omtalad plats att dyka och snorkla på. Det är endast dykcentret på denna ö som erbjuder boende.

Transport till och runt Koh Tao

Flyg till Koh Samui och ta en färja till Koh Tao. Annars kan du ta en båt från Chumphon, Koh Samui eller Surat Thani. Ta dig runt genom att hyra en cykel eller en scooter på Koh Tao. Du kan också åka med en long-tail båt som ett transportmedel till några av stränderna på Koh Tao.

Nyfiken på att resa till Koh Tao?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...