{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
planera ett stopp i chiang mai med KILROY
planera ett stopp i chiang mai med KILROY

Resor till Chiang Mai i norra Thailand

Chiang Mai i Thailand är verkligen en fridfull plats med massor av grönska, fantastiska berg och en avslappnad atmosfär. När kvällen kommer vaknar dock Chiang Mai till liv, så det är bäst att vara med på noterna för att inte missa något kul. Du kan enkelt promenera runt i staden eller hyra en cykel för att utforska. Trots storleken på cirka 170 000 invånare känns det ändå kompakt och lätt att ta sig runt och det finns alltid tuk tukar och Songthaews till hands om du behöver ta dig längre sträckor till ett bra pris!

Börja planera din resa till Thailand

VAD FINNS DET ATT GÖRA I CHIANG MAI?

Chiang Mai är en perfekt plats att gå en kurs i matlagning och meditation. Vill du komma ut i naturen och en bit från stan är aktiviteter som bamburafting och djungeltrekking ett tips! Packa alltid ner en varm tröja då kvällarna här kan bli kyliga under vinterhalvåret. Regnkläder och bra skor är ett måste, särskilt under juli till september då det är regnsäsong. Varmast är det under april till maj. Om du har tid under din resa till Chiang Mai är Guldtriangeln och staden Chiang Rai även absolut värt ett besök.

NATTLIV I CHIANG MAI

Under din resa till Chiang Mai kommer du känna av stadens energi när kvällen kommer. Nattmarknadens har allt du kan tänka dig. Kom ihåg att pruta och ha i bakhuvudet att det som köps ska få plats i väskan på hemvägen. Det finns massor med fynd att göra. Kläder, heminredning- you name it! Om du tröttnar på mat och shopping, finns det massor av bra klubbar och barer. Bubbles och BangRak är riktigt bra, dock stänger de ganska tidigt så var i tid för att inte missa festen!

TA DIG TILL CHIANG MAI

Det finns flera sätt att resa till Chiang Mai, allt beror på tid och resbudget. Flyg tar strax över en timma från Bangkok och är det bekvämaste sättet. Har du en tightare budget så fungerar både buss och tåg bra. Buss är några timmar snabbare än tåg som tar ca 14 timmar. Kom ihåg att ta med varma kläder på bussen då de med luftkonditioneringen är näst intill samma temperatur som din frys hemma (skämt åsido).

STREET FOOD I CHIANG MAI

Maten i Chiang Mai är bland det bättre, som alltid i Thailand. Ta dig till matmarknaden Ansuarn Market. Strosa runt bland de små matstånden och komponera ihop din egen middag inför kvällen. Du blir garanterat mätt för en billig peng!

VANDRA I CHIANG MAI

Ge dig ut på en spännande trekkingtur i Chiang Mai och omfamna naturens frodiga skönhet och majestätiska berg i en fridfull atmosfär. Under en vandring i Chiang Mai får du utforska de hisnande landskapen i Thailand samtidigt som du lär känna lokalbefolkningen i bergens kultur och traditioner. De erfarna guiderna tar vi dig bortom de vanliga stigarna och ger dig möjlighet att utforska Thailands natur och kultur på ett unikt sätt!

Läs mer om vandringsturer i Chiang Mai

NYFIKEN PÅ ATT RESA TILL CHIANG MAI?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Thailand och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Fråga oss om Chiang Mai

alt

Designa ditt egna äventyr

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...