{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Casablanca
Res till Casablanca

Resor till Casablanca med KILROY

När du anländer till Casablanca kommer du att upptäcka en stad som speglar hela kontinenten. Som Marockos viktigaste finansiella stad är Casablanca toppmodernt som även bjuder på relevant kulturhistoria.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Marockos största stad

Det bor knappt 4 miljoner människor i Casablanca, som är den största staden i Marocko. Den är samtidigt landets ekonomiska huvudstad, och har allt det man förväntar av en modern storstad. Det är troligtvis landets mest liberala stad, men inte den mest charmerande. Den hektiska staden är dock värd ett besök.

Casablanca har ett rikt handelsliv, även om det inte är de charmerande marockanska marknaderna, man hittar här. Man kan dock fynda i några av de större centrer, som ligger utspridda i staden. Vädermässigt kan man besöka Casablanca hela året. Staden har ett ytterst stabilt klimat, men det rekommenderas att besöka staden under den europeiska vintern.

Vad man inte ska missa i Casablanca

Casablanca har inte det största utbudet av kulturella sevärdheter i jämförelse med andra större marockanska städer. Dock hör det till besöket att se Kong Hassan II-moskeen. Den blev färdigbyggd 1989 som en födelsedagspresent till Marockos tidigare kung, kung Hassan. Den har världens högsta minaret på cirka 210 meter.

Det erbjuds ett rikt urval av restauranger i alla prisklasser här. Hela det marockanska köket är representerat i staden, prova även Le Vieux Port-restaurangen, som har stadens bästa utsikt över fiskehamnen.

Låter en resa till Casablanca som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Casablanca. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...