{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Seychellerna

Resor till Seychellerna - vackra stränder | KILROY
Resor till Seychellerna - lev strandlivet | KILROY

Resa till Seychellerna – en sagolik ögrupp

I Indiska Oceanen, nordost om Madagaskar, hittar du den sagolika ögruppen Seychellerna. Hit kommer man om man vill ta det lugnt och njuta av livet. Skulle du av någon förmodan tröttna på att slappa kan du både surfa, dyka, snorkla och segla här!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Aktiviteter i Seychellerna

På Seychellerna gör man bäst i att bara njuta och ta det lugnt men för den som ändå vill hitta på aktiviteter finns underbara snorkel- och dykmöjligheter och även surfing. Självklart är också sol och bad en av de stora aktiviteterna, och det finns gott om sagolika stränder. Något av ett kännetecken för Seychellerna är "coco de mer"-palmerna med sina stora dubbelnötter som kan väga upp till 1500 kg! Åker du till ön Praslin har du goda chanser att hitta dessa i nationalparken Valle de Mai, som finns med på UNESCOs världsarvslista!  Den marina nationalparken, St. Anne är också väl värd ett besök! Hit kommer du med båt från Mahé.

Seychellernas huvudstad

På den största ön, Mahé hittar du huvudstaden Victoria. Här bor större delen av befolkningen, som är otroligt vänlig. I staden finns en hamn och en marknad att besöka och på stranden Beau Vallon Bay, i Victoria, kan du ta ett svalkande dopp innan du utforskar resten av den paradislika ögruppen. I övrigt är det mest små byar snarare än städer som präglar Seychellerna.

Maten i Seychellerna

Seychellerna har varit under flera olika styren genom historien. Det är bland annat därför som maten är så fantastisk och kryddad med influenser från hela världen. Här kan du njuta av smakupplevelser från det franska, engelska, afrikanska, kinesiska och indiska köket. Du får inte heller missa att njuta av den färska frukten och alla nyfångade läckerheter från havet! 

Bästa tid att resa till Seychellerna 

Planera din resa i god tid då antalet turister regleras. Bästa tid att åka hit beror lite på vad det är du vill göra. Bortsett från oktober-februari, då det kan vara lite ostadigare väder, badar Seychellerna i sol och värme resten av året. Åker du hit för att dyka är bästa tiden mellan september- november eller mars- april. Är du istället ute efter att surfa är bästa tiden mellan maj - oktober.

Låter en resa till Seychellerna som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Seychellerna. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

 

Höjdpunkter i Seychellerna

Vill du njuta av lugn och vacker miljö på din resa, så är du på rätt ställe. Seychellerna är ett oöverträffligt ö-paradis där du är omgiven av kritvita stränder och kristallklart vatten. Oavsett om du är ute efter total avkoppling eller en mer aktiv resa, kommer Seychellerna att kunna leva upp till dina förväntningar. Här kan du också njuta av segling, vindsurfing och dykning bland vackra korallstränder. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...