Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Indien

två män i traditionella orangea kläder under en resa i indien
kille som är på resa genom indien under ett besök vid taj mahal

Resa till Indien – Den ultimata sinnesexplosionen

En resa till Indien är en total sinnesexplosion, även för den mest rutinerade resenären. Kontrasterna från Sverige är galna. Bara att vara i Indien, mitt bland alla människor, dofter och ljud, är en upplevelse som inte liknar något annat. Ett bombardemang av sinnesintryck är garanterat.

Vill du resa till Indien? Snacka med oss!

Sevärdheter att besöka under en resa till Indien

Taj Mahal i Agra är Indiens mest populära sevärdhet bland de flesta som vill resa till Indien. Vi kan ärligt säga att detta är det vackraste och mest fulländade byggnadsverk som finns. Men Indien har såklart mycket mer att erbjuda och många hittar du inom den så kallade gyllene triangeln.

Sol och bad, fantastisk natur, tropiskt klimat och inte minst en färgstark kultur är det som väntar under en resa genom Indien. Att uppleva Indiens highlights innebär en bergochdalbana som tar dig genom en storslagen skatt av kultur och historia. Bäst av allt är att det alltid finns något spännande att göra året runt, så att planera en resa till Indien är en fröjd i sig.

De främsta sevärdheterna att bock av under en resa genom Indien:

 • De fantastiska maharajapalatsen runt om i Rajasthan
 • Den underbara grönskan längs floderna i Kerala Backwaters
 • Sikhernas heligaste plats, Gyllene Templet i Amritsar
 • Kamelmarknaden i den heliga staden Pushkar
 • Stränder i Goa och den kända hippie marknaden i Anjuna
 • Tibetansk kultur i Dharamsala (McLeod Ganj) där Dalai Lama lever i exil
 • Varanasi och den heliga floden Ganges
 • Safari i någon av Indiens nationalparker och spana efter bland annat vilda tigrar!
 • Den vackra rosa staden, även känd som Jaipur, och dess arkitektur med dolda innebörder

Den Gyllene Triangeln

Om du sedan tidigare gjort research om att resa till Indien har du med all säkerhet snubblat på termen “den Gyllene Triangeln”. Men vad är det egentligen? Jo, det är så enkelt som att det är triangel som uppstår mellan Indiens tre mest besökta städer i nordväst, det vill säga Dehli, Agra och Jaipur. Vanligtvis börjar man resan genom triangel i Deli då majoriteten av alla resenärer landar just där.

Sträckorna mellan de tre städerna är omkring 20-25 mil, så låt dig inte luras att det skulle vara en enkel match att ta dig genom hela trianglen. Mellan städerna går det bra bilvägar och tåg, så om du är redo för en total indienupplevelse är den Gyllene Triangeln ditt bästa alternativet. Den är dessutom perfekt för dig som aldrig varit eller rest runt i Indien tidigare då det ger dig en fulländad introduktion till landet.

Hos oss hittar du flertalet resor till Indien och genom den Gyllene Triangel som görs tillsammans med andra backpackers. Dessutom har du alltid med dig en lokal guide som har stenkoll på alla do’s and don’ts. Du kan givetvis ta dig an resan mellan städerna på egen hand. Snacka med oss så går vi igenom de många alternativen.

Tips inför en resa till Indien

Som tidigare nämnt bjuder en resa till Indien på en explosion av sinnesintryck. De första dagarna i landet kan kännas överväldigande, men du vänjer dig snart. För att mildra kulturchocken finns det ett gäng tips som är grymma för dig som aldrig tidigare varit i Indien.

 • Ta det lugnt - oavsett vad
  Som turist i Indien är du i en utsatt situation i många fall och risken för att bli lurad kan vara stor om du inte är på din vakt. Om du väl blir utsatt, se till att ta ett djupt andetag och gå vidare. Stressa inte över risken att behöva betala överpriser. Vad gör det om hundra år?

 • Sakta ner
  Förvänta dig inte att hinna se alla Indiens sevärdheter under en resa. Lägg hellre mer tid på några få platser.

 • Undvik de stora folkmassorna
  Indien är ett av världens mest tätbefolkade land. De packade städerna kan vara spännande till en början, men efter ett tag kan det sluka energi. Se till att planera in några dagar på ett att de många lugna retreaten som finns i landet. Att låta sig själv ladda upp batterierna är A och O under en resa i Indien.

 • Undvik Delhi Belly
  Indien är beryktat för den fruktade “Delhi Bellyn”. Ingen vill få magproblem under resan, eller hur? Så se till att aldrig dricka kranvatten, undvik glass/is, sallad och frukt. Och kasta dig inte på den starkaste curryn du kan hitta det första du göra vid ankomst.

 • Välj rundresa i Indien med omsorg
  Så snart du börjar planera en resa till Indien kommer du inse att landet är ENORMT. Det är bara att acceptera att du inte kan se allt under en och samma resa. Fundera på vad du tycker om att göra, hur mycket tid du har och vad du känner att du bara måste uppleva.

Ta sig runt i Indien

Om du ger Indien lite tid kommer du att upptäcka ett fantastiskt land med ett enormt utbud av spännande resmål. Det finns ett utmärkt järnvägsnät som spänner över stora delar av kontinenten, men det går inte alltid så fort.

Att hyra bil med chaufför i Indien är ett ganska populärt och inte speciellt dyrt sätt att ta sig runt på. Det passar jättebra för dig som inte har så gott om tid eller vill ha lite mer komfort och slippa de lokala bussarna och tågen. Indierna kör som galningar, ofta på fel sida av vägen och du delar ofta vägen med elefanter, kameler och kossor.

Ett transportmedel du absolut inte får missa under en resa till Indien är den välkända motorrikshan "Tuk Tuk", ett klassiskt indiskt transportmedel. Motorrikshan är lite vanligare än cykelriksha och väldigt vanlig att använda i mindre städer. Och du... glöm inte att alltid komma överens om priset innan ni drar iväg.

Visum inför en resa till Indien

Om du ska resa till Indien behöver du ett visum och detta måste ordnas innan du åker. Kontakta ambassaden för mer hjälp och information. Det finns även möjlighet att ansöka om visum till Indien online, men var ute i god tid.

Taggad på att resa till Indien?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Indien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet. Äventyret är endast ett klick bort!

Boka in en gratis reserådgivning

Upplev mer under en resa till Indien

I Indien väntar stora kontraster och intryck. Det är en helt annan upplevelse än att resa i andra asiatiska länder som till exempel Thailand eller Vietnam. Besök Delhi, Taj Mahal, fantastiska stränder i Goa och Maharaja Palace i Rajasthan. Listan med saker att se och göra är lång! Gör dig även redo för en delikat matupplevelse!

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
designa din egna resa till indien

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

designa din egna resa till indien

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din drömresa till Indien

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Aktiviteter i Indien

Indien är fylld av kontraster och du har en mängd spännande aktiviteter att välja bland: allt från vandring till volontärarbete. Indien är också yogans hemland, vilket gör yoga till en populär aktivitet här.

Se alla aktiviteter

Populära rundresor

Nedan ser du tre feta rundresor där Indien ingår som stopp. Om ingen triggar igång din wanderlust, snacka med oss så tar vi fram din unika rundresa.
Utforska alla reseförslag

Kommande events

Hitta ditt äventyr i Indien

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...