{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Indien

Planera din resa till Indien med KILROY
Planera din resa till Indien med KILROY

ÄVENTYR OCH NYA PERSPEKTIV I INDIEN

Taggad på ett äventyr i Indien? Det är verkligen en resa du aldrig kommer att glömma. Indien är ett land med galna kontraster! Från dofter och ljud till ett hav av människor. Här väntar en upplevelse som kickar igång alla dina sinnen! Vi på KILROY fixar inte bara resan till alla kända platser som Taj Mahal, vi tar dig även med till gömda skatter och coola ställen som bara lokalborna känner till. Så packa väskan och häng med på en resa som garanterat kommer att bredda dina perspektiv.

FEM ANLEDNINGAR ATT RESA TILL INDIEN 

 1. Kulturella vibes: Indien är som en färgsprakande festival. Från Bollywoods magi till festerna i Goa. Med KILROY vida din sida när du planerar resan får du inte bara se de vanliga platserna - vi tar dig till de coola och autentiska ställena som andra kanske missar!

 2. Matäventyr: Glöm allt du tror dig veta om indisk mat - här väntar en smakresa utöver det vanliga! Indien är en kulinarisk upplevelse som kombinerar kryddigt, sött, surt, och allt däremellan.

 3. Naturupplevelser: Klättra bland Himalayas toppar till Goas stränder. Med KILROY får du hjälp att maximera ditt äventyr så att du får en schysst mic av kultur, mat och natur!

 4. En inre resa: Ibland behöver man bara en paus från den hektiska vardagen och Indien är platsen för det! Med heliga floder och meditationscenter runt varje hörn. Här kan du ladda batterierna och bredda dina perspektiv.

 5. Äventyr: Om du är ute efter spänning och äventyr så är Indien perfekt! Snacka med en av våra reseexperter som själv har rest runt i Indien och vet vad du måste uppleva - och vad du kan skippa! Indien är en av världens mest hektiska länder på vissa platser, så lite tips och råd hur du bör lägga upp din resa är verkligen något som kommer underlätta!

10 KÄNDA OCH MINDRE KÄNDA SEVÄRDHETER 

 • De fantastiska maharajapalatsen runt om i Rajasthan

 • Den underbara grönskan längs floderna i Kerala Backwaters

 • Se berömda India Gate i Indiens huvudstad New Delhi

 • Upplev otrolig natur i Coorg, Bangalore i södra Indien

 • Sikhernas heligaste plats, Gyllene Templet i Amritsar

 • Stränder i Goa och den kända hippie marknaden i Anjuna

 • En sån här lista är såklart inte komplett utan Taj Mahal

 • Varanasi och den heliga floden Ganges

 • Safari i någon av Indiens nationalparker och spana efter vilda tigrar!

 • Den vackra rosa staden Jaipur med sin vackra arkitektur

DEN GYLLENE TRIANGELN

Om du sedan tidigare gjort research om att resa till Indien har du med all säkerhet snubblat på termen “den Gyllene Triangeln”. Men vad är det egentligen? Jo, det är så enkelt som att det är triangel som uppstår mellan Indiens tre mest besökta städer i nordväst, det vill säga Dehli , Agra och Jaipur. Vanligtvis börjar man resan genom triangel i Deli då majoriteten av alla resenärer landar just där.

Gruppresor till Indien - res tryggt

Gruppresor är ett väldigt populärt sätt att resa runt i Indien eftersom det gör resan både trygg och smidig! Utforska den ikoniska Gyllene Triangeln tillsammans med andra resenärer, med fördelen av att ha en lokal guide vid din sida som har full koll på äventyret och har koll på alla do's and don'ts. Oroa dig inte för att varenda minut ska vara planerad, det finns också tid att utforska på egen hand längs vägen. Men du kan njuta av att all transport, boende och vissa äventyr är planerade åt dig!

3 populära gruppresor i Indien:

P.s gruppresor passar både dig som soloresenär eller om du reser tillsammans med någon!

NÄR ÄR DET BÄST ATT RESA TILL INDIEN?

"Vilken säsong är det bäst att åka till Indien?" är en vanlig fråga vi får från andra som precis som du planerar sin Indienresa. Svaret beror på dina preferenser och vilka upplevelser du söker. Här är några tips som kan hjälpa dig att välja rätt tidpunkt för din resa till detta fascinerande land:

 • Väder och klimat: Indien har olika klimatzoner, så det bästa att göra är att välja en tid när vädret är som mest gynnsamt för de platser du planerar att besöka. Generellt sett är höst- och vintermånaderna (oktober till mars) behagliga med milda temperaturer, särskilt i norra och centrala delarna av landet. Sommartid (april till juni) kan vara mycket varm och fuktig, medan monsunperioden (juli till september) kan vara svårare att resa under på grund av regn och översvämningar.

 • Festivaler och evenemang: Indien är känt för sina färgstarka festivaler och evenemang som äger rum året runt. Att planera din resa under en festival kan ge dig en unik och minnesvärd upplevelse. Till exempel, Holi (festivalen av färger) i mars, Diwali (ljusfestivalen) i oktober eller Pushkar Camel Fair i november är några av de mest populära evenemangen att överväga.

VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN ÅKER TILL INDIEN?

 • Ha sunt förnuft: Som turist i Indien finns risken för att bli lurad kan vara stor om du inte är på din vakt. Så ha sunt förnuft (som alltid när du reser!) och åker du på en gruppresa med en lokal guide kan du känna dig trygg med att ha någon att alltid vända sig till - som känner till området väl.

 • Undvik Delhi Belly: Indien är beryktat för den fruktade “Delhi Bellyn”. Ingen vill få magproblem under resan, eller hur? Så se till att aldrig dricka kranvatten, undvik glass/is, sallad och frukt. Och kasta dig inte på den starkaste curryn du kan hitta det första du gör, kanske?

 • Planera din rutt i förväg: Det är är vi på KILROY kommer in i bilden! Så snart du börjar planera en resa till Indien kommer du inse att landet är ENORMT. Det är bara att acceptera att du inte kan se allt under en och samma resa. Fundera på vad du tycker om att göra, hur mycket tid du har och vad du känner att du bara måste uppleva.

FLYG TILL INDIEN

Vi på KILROY finns här för att göra din resa så bekväm som möjligt! Vilken flygplats är bäst att landa på? Hur undviker du långa mellanlandningar? Behövs visum för inresa i Indien? Allt det där har vi koll på! Oavsett om du landar på Delhi Indira Gandhi International Airport, Mumbai Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport och Bengaluru Kempegowda International Airport, kan vi hjälpa dig att hitta flyg och prisvärda biljetter. Låt oss göra din planeringen av din resa till Indien så smidig som möjligt!

FINNS DET DIREKTFLYG TILL INDIEN?

Nix, inte från Stockholm. Så du behöver göra minst en mellanlandning och vilken rutt och vilket flygbolag som är mest prisvärt har vi stenkoll på!

FÅ ETT PRISFÖRSLAG PÅ FLYG

VILKET SPRÅK TALAR MAN I INDIEN?

I Indien talas en mångfald av språk, där hindi och engelska är de mest utbredda. Hindi är det officiella språket och används ofta som ett kommunikationsmedel över olika regioner. Å andra sidan fungerar engelska som ett sekundärt språk och är vanligt förekommande i affärs- och turistmiljöer. Förutom dessa huvudspråk finns det även ett brett utbud av regionala språk, såsom bengali, tamil och telugu, vilket varierar beroende på var i landet du befinner dig.

VILL DU SNACKA MED OSS OM INDIEN?

Våra reseexperter är helt grymma på att skräddarsy resor till Indien! Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hotell, försäkring och hjälper dig att boka häftiga upplevelser till både kända och underskattade sevärdheter. Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också. Din resa, du bestämmer!

BÖRJA PLANERA DIN RESA

Få ut det mesta av din budget på din resa till Indien

Indien är ett enormt land med massor av coola upplevelser som väntar. Utforska kulturen i olika städer, se gamla tempel, ät Indisk mat så mycket din mage pallar och upplev både berg och stränder om du vill!

alt

Designa din drömresa till Asien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa!

Hitta ditt äventyr i Indien

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...