{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Asien

planera din resa till Asien med KILROY
planera din resa till Asien med KILROY

Resor och backpacking i Asien

Asien är ett paradis för backpackers. Varför? Det är relativt billigt, enkelt att ta sig runt och proppat med upplevelser. Åk ett par veckor till en destination eller kombinera flera platser i Asien och gör en riktigt drömresa. Surfa på Bali, dyk på Filippinerna, vandra i Vietnam, festa i Thailand eller upplev Tokyo. Du bestämmer!

Få hjälp att börja planera resan

 5 ANLEDNINGAR ATT DRA TILL ASIEN

Paradis för Foodies: Maten, alltså! Asien är som en enda gigantisk smakexplosion. Från street food för ett par kronor till fine dining. Allt finns här! Käka sushi i Japan, Pad Thai i Thailand eller en Nasi Goreng i Indonesien.

Spännande kulturer: Historia, traditioner, och en kulturell mix som skiljer sig mellan olika länder. Besök tempel i Thailand, utforska antika städer i Kambodja, eller ta en titt på Kinas kungliga palats.

Otroliga naturupplevelser: Tropiska stränder, frodiga regnskogar och mäktiga berg. Asien natur är extremt annorlunda än vad vi upplever här hemma. Dyk bland korallrev i Filippinerna, vandra i Himalaya eller chilla på paradisöar i Thailand eller se vilda orangutanger på Sumatra. 

Budgetvänligt: I Asien får du valuta för pengarna. Ska du backpacka kan du leva riktigt nice för en liten peng. Bo på mysiga hostel där man träffar massor av andra backpackers, käka på lokala hak och fynda på marknader.

Äventyr och Upplevelser: Backpacka genom Sydostasien, utforska spännande metropoler som Tokyo och Seoul eller öhoppa på Maldiverna eller i södra Thailand. 

VARFÖR LÅTA KILROY HJÄLPA DIG?

🌎Hjälp från reseexperter som rest MASSOR i Asien 

🏄‍♀️Boka upp precis så mycket som du vill i förväg

🗺️Få råd kring allt från visum, försäkringar & rutter

🤙Vi finns här både innan du åker och på resan!

"Vi är supernöjda med den resa som Lizzie hjälpte oss planera. Vi visste inte exakt vart vi ville åka men vad vi ville göra. Så skönt och smidigt att få hjälp att sätta ihop en riktig drömresa och även få tips och trix innan resan på avresemötet! Känns också tryggt att ha en kontakt under resan som checkar in så allt går bra 😎"

Beatrice, 28 år 


10 COOLA GREJER ATT GÖRA I ASIEN

 • Lär dig surfa på Bali, i trendiga Canggu eller på Nusa Penida
 • Dyk ner i den fantastiska undervattensvärlden på Filippinerna
 • Vandra i Nepals Himalaya och upplev utsikten över världens högsta berg
 • Utforska Angkor Wat i Kambodja , världens största religiösa monument
 • Se elefanter i deras naturliga livsmiljö i Yala Nationalpark på Sri Lanka
 • Öhoppa (budgetvänligt!) bland lokala öar i paradiset Maldiverna
 • Volontärarbeta på ett Animal Rescue Center i Thailand
 • Vandra i grönskande Sapa , Vietnam och besök lokala byar på vägen
 • Festa loss på Full Moon Party på ökända Koh Phangan i Thailand
 • Köp ett tågpass i Japan och utforska alla hot spots & hidden gems

 

3 POPULÄRA ÄVENTYR I ASIEN

 1. Lär dig surfa & häng på surfcamp på Bali 
 2. Volontärarbeta med elefanter i Thailand
 3. Ta ditt dykcertifikat på Filippinerna


TA DIG RUNT I ASIEN

Förutom att boka in på surfcamps, dykkurser eller volontärprojekt är det här våra egna erfarenheter av att backpacka i Asien kommer in! Vi har rest runt massor och vet allt du bör ha koll på kring transport i Asien. Allt beror på hur mycket tid du har, hur stor din budget är och hur bekvämt du vill resa. 

Bussar: Bussnätverket i Asien är ett billigt och enkelt sätt att ta sig från stad till stad. Men var beredd på långa resor och varma bussar, men det är ett äventyr i sig!

Tåg: Hoppa på de berömda nattågen i Asien och res genom fantastiska landskap.

Billiga flyg: Vi hjälper dig att sätta ihop en smidig rutt i Asien med prisvärda flyg!

Tuk-tuk och motorcyklar: Hoppa på en färgglad tuk-tuk eller hyr en motorcykel för att ta dig runt.

Båtar och färjor: Utforska öar och kuststäder genom att ta färjor och båtar.

FLYG TILL ASIEN

Vi på KILROY finns här för att göra din resa så bekväm som möjligt! Vilken flygplats är bäst att landa på? Hur undviker du långa mellanlandningar? Behövs visum för inresa? Allt det där har vi koll på! Oavsett om du landar på Changi Airport i Singapore eller Suvarnabhumi Airport i Bangkok, Thailand kan vi hjälpa dig att hitta flyg och prisvärda biljetter. Vi lägger grunden till din Asienresa så den blir så smidig som möjligt!

NÄR ÄR DET BÄST ATT ÅKA TILL ASIEN

Högsäsongen brukar vara den tid då det är mest liv och rörelse vilket innebär fler turister. Det är så vädret  betyda torrare väder, vilket är nice om du är ute efter sol och bad. Lågsäsongen, å andra sidan, ska du verkligen inte vara rädd för. Det kan innebära billigare priser och färre turister, vilket ger dig chansen att upptäcka platserna utan stress. Det regnar inte heller konstant vilket många tror, utan du kan förvänta dig kortare skurar men också mycket solsken! 

Men vi hjälper dig att sätta ihop en rutt med de länderna du vill besöka, så att du tar de i en ordning som matchar säsongerna på varje destination!

Upplev Asien med andra backpackers 

Äventyrsturer är ett billigt och praktiskt sätt att ta sig runt. Du maximerar dina upplevelser genom att resa i mindre grupper med en guide som visar alla ställen dit turisterna inte hittar. Det kan vara skönt att ha en del planerat innan avresa men vi tipsar ändå om att lämna utrymme för spontana äventyr!

Utforska gruppresor i Asien


VILL DU PLANERA DIN ASIENRESA MED OSS?

Våra reseexperter är helt grymma på att skräddarsy resor till Asien! Skicka bara ett mejl så kan vi kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hotell, försäkring och hjälper dig att boka häftiga upplevelser till både kända och underskattade upplevelser. Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också. Din resa, du bestämmer!

Börja planera din resa

Bucketlist i Asien

Full Moon Party på Koh Phangan i Thailand, dykning i Filippinerna, orangutang-safari på Borneo, Besöka templen i Angkor Wat, Kambodja. Zooma in på kartan nedan för att se mer. 

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...