{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Japan

KILROY hjälper dig att planera din resa till Japan
KILROY hjälper dig att planera din resa till Japan

JAPAN - ETT LAND FULLT AV KONTRASTER

Japan är ett otroligt spännande land med många WOW upplevelser. En resa hit innebär enorma skyskrapor, fullt av människor, blinkande neonskyltar i Tokyo, körsbärsträd, tempel och spännande Kyoto. Ett äventyr fullt av kontraster.

Fråga oss om resor till Japan

Vad finns det att uppleva på din resa till Japan?

 • Det går inte att åka till Japan utan att besöka en av de många varma källorna, också kallade ”Onsen”, som finns lite runt om i landet.

 • Hakone ligger cirka 100 km från Tokyo och bjuder på en imponerande vy över Mount Fuji (3776 m), vilket gör det till den högsta punkten i Japan.

 • Utforska stadsdelen Shibuya i Tokyo och korsa Shibuya Crossing, en av världens mest trafikerade korsningar.

 • Besök världens största fiskmarknad Tsukiji.

 • Se en typisk japansk sumobrottarmatch. Bara för att det är en cool upplevelse! 

 • Några timmar norr om Tokyo ligger staden Nikko, Japans tempelstad (både buddhistiska och shintotempel) som vi tycker är värt ett besök!

 • Besök Kinkaku-ji och Gion-distriktet, känt för sina traditionella tehus.

 • Besök en lokal izakaya (japansk pub) för att prova lokala drycker och aptitretare.

Kyoto – det traditionella Japan

Kyoto är en stad där historia möter innovation och är ett stopp vi absolut tycker ska finnas med på alla resor till Japan. Promenera genom Gion-distriktet, var med på en autentisk teceremoni och besök Arashiyama Bamboo Grove, där höga bambuträd skapar som en grönskande tunnel som är en 10 710 bild till sociala medier.

En annan ikonisk plats i Kyoto är Itsukushima Shrine på Miyajima-ön, som är känd för sin flytande torii-port. Under solnedgången lyser himlen upp och skapar en magisk känsla.

Känn pulsen i Tokyo 

Vem drömmer inte om att någon gång resa till Tokyo? Stora skyskrapor, puls, street food, kultur och massor av häftiga butiker och restauranger. Tokyo är på riktigt staden som aldrig sover. Klyschigt, men sant och här kommer lite tips på grejer du inte får missa i Tokyo!

 1. Electric Vibes i Akihabara: Kliv in i det elektroniska universumet i Akihabara, där neonljus och mangafigurer gör stadsbilden lika galen som den är häftig.

 2. Shibuya: Mer än bara ett övergångsställe: Du har sett det på filmer, men att korsa Shibuya Crossing i verkligheten är ett måste när du är i Tokyo!

 3. Harajuku Street Fashion: Ge dig in i Harajuku-distriktet och bli inspirerad av allt mode!

 4. Sky High Views från Tokyo Skytree: Ta hissen upp till himlen på Tokyo Skytree och njut av en panoramautsikt över staden.

 5. Robotrestaurangen i Shinjuku: Upplev en show som ingen annan på Robotrestaurant i Shinjuku.

 6. Street Food i Ueno: Gör som lokalbefolkningen och utforska gatorna i Ueno och smaka på otroligt street food. Från takoyaki (bläckfiskbollar) till okonomiyaki.

Resor till Japan med andra backpackers

Kan du inte bestämma dig för vart i Japan du vill resa, eller med vem du ska åka med? Dra iväg på ett äventyr tillsammans med andra backpackers för att uppleva några av Japans highlights. Från Tokyo till Kyoto. Kolla in äventyren här nedanför och kom ihåg att vi också kan hjälpa dig att skräddarsy en resa till Japan.


Backpacking i Japan?

Att backpacka i Japan är helt fantastiskt! Du kanske inte tänker på dens om en backpackingdestination med Japans transportsystem är som sagt otroligt pålitligt så du kan med lätthet resa runt i Japan utan att spendera för mycket tid på att ta dig runt. Dessutom finns det så mycket att utforska, från futuristiska metropoler till tempel där du kan hitta ditt inre zen. 

Vad är prisnivån i Japan?

Japan är dyrare än andra destinationer i Asien, men prisnivån är inte så hög som många tror. Snacka med oss så kan vi hjälpa dig att hitta prisvärda alternativ på boende och upplevelser som passar din budget. För både riktigt god och billig mat rekommenderar vi dig att ta dig ut på marknaden för att smaka på riktigt bra street food!

Ta dig runt i Japan

Japans transportsystem är svårslaget. Vi snackar inte skumpiga och försenade bussar med trasig AC.  I Japan reser du med de världsberömda höghastighetstågen ”Shinkansen”, världens snabbaste tåg vilket bara i sig är en upplevelse. De är ALLTID i tid trots det enorma antalet resenärer dagligen.

Hyr campervan i Japan

Upplev Japan på ett lite mer äventyrligt sätt genom att resa i en husbil. Med friheten att utforska landet i din egen takt kan du upptäcka otroliga landskap som ligger utanför de vanliga turiststråken. Campervan i Japan kanske inte är något du tänkt på, men som är ett riktigt coolt äventyr!


Campervans i Japan

 

Nyfiken på att resa till Japan?

Frågor? Det vore nästan inte konstigt om du inte hade det och det är därför vi finns! Vi är proffs på att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag på alla möjliga sorts resor till Japan och resten av Asien. Hör av dig till oss via mejl, telefon, eller kom in i vår butik i Stockholm och berätta lite mer om dina resplaner så tar vi det därifrån. Ett möte eller snack med oss är alltid helt kostnadsfritt!

Få ett prisförslag

Höjdpunkter i Japan

Det finns så mycket att uppleva om du väljer att resa till Japan. Både stora städer, kulturella upplevelser och självklara stopp på resan är Tokyo, Kyoto, Osaka och Okinawa. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...