{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Japan

Få hjälp av KILROY att planera din resa till Japan
Få hjälp av KILROY att planera din resa till Japan

Resa till Japan där innovation möter tradition

Japan är ett otroligt spännande land med många WOW upplevelser. Enorma skyskrapor, massor av människor, blinkande neonskyltar i Tokyo, vackra körsbärsträd, tempel och trädgårdar i Kyoto. En resa till Japan kan vara full av kontraster. I landets norra delar hittar du episka skidorter medan du i södra Japan kan hitta mäktiga korallrev!

Börja planera din resa till Japan

Vad finns det att uppleva på din resa till Japan?

  • Det går inte att resa till Japan utan att besöka en av de många varma källorna, på japanska ”Onsen”, som är belägna runt om i landet. Hakone ligger cirka 100 km från Tokyo och bjuder på en imponerande vy över Mount Fuji (3776 m), vilket gör det till den högsta punkten i Japan.
  • Besök den berömda fiskmarknaden Tsukiji, som faktiskt är världens största!
  • Se en typisk japansk sumobrottarmatch. Bara för att det är en cool upplevelse! 
  • Några timmar norr om Tokyo ligger staden Nikko, Japans tempelstad (både buddhistiska och shintotempel) som är värt ett besök.
  • I Himeji hittar du ett av de mest besökta och imponerande slotten i Japan. Slottet är förmodligen mest känt från James Bond filmen ”You Only Live Twice”.


Kyoto – det traditionella Japan

Nog för att Tokyo är en fascinerande stad som måste upplevas, men även Kyoto bör finns med som ett stopp under din resa till Japan. Kyoto, som förut var Japans huvudstad har flera vackra tempel belägna i området som påminner om en svunnen tid. Templen är omgivna av fina trädgårdar i traditionell japansk stil. Många menar att detta är den bästa platsen i hela Japan!

Res runt i Japan med andra backpackers

Kan du inte bestämma dig för vart i Japan du vill resa, eller med vem du ska åka med? Dra iväg på ett äventyr tillsammans med andra resenärer för att uppleva några av japans highlights. Kolla in reseförslagen nedan och kom ihåg att allt är möjligt och vi hjälper dig mer än gärna att anpassa din resa till Japan utefter just dina drömmar och din budget! 

Förslag på rundresor i Japan:

Få hjälp att hitta ditt äventyr

Bra att tänka på inför din resa till Japan

Att resa till Japan tar dig till en plats som både kastar dig framåt och tillbaka i tiden. Här möter uråldrig kultur hypermodern teknik. Innan du drar iväg till Japan finns en del grejer som kan vara bra att ha koll på. 

Frågor? Det vore nästan inte konstigt om du inte hade det - det är därför vi finns!

Prisnivån i Japan

Japan är dyrare än andra destinationer i Asien, men prisnivån är inte så hög som många tror. Snacka med oss så kan vi hjälpa dig att hitta prisvärda alternativ på boende och upplevelser! För både riktigt god och billig mat rekommenderar vi dig att ta dig ut på marknaden för att smaka på insane street food!

Ta dig runt i Japan

Att resa runt i Japan på en rundresa låter dig utforska alla dimensioner av landet i tryggt sällskap med andra resenärer. Men faktum är att Japans transportsystem är helt suveränt! Här finns inga skumpiga och försenade bussar med trasig AC.  I Japan reser du med de världsberömda höghastighetstågen ”Shinkansen”, världens snabbaste tåg! De är ALLTID i tid trots det enorma antalet resenärer dagligen.

Backpacking i Japan

Att backpacka i Japan är helt fantastiskt! Landets transportsystem är som sagt otroligt pålitligt så du kan med lätthet resa runt i Japan utan att spendera för mycket tid på just lång och utdragen transport. Dessutom finns det så mycket att utforska, från futuristiska metropoler till tempel som låter hitta ditt inre zen. 

Studera i Japan 

Ett av världens mest folkrika land har även blivit mer populärt bland internationella studenter. Universiteten i Japan håller en hög kvalitet och utbildningarna är i toppklass. På fritiden kan du besöka tempel, stora städer, äta sushi eller kanske ta en tur i skidbacken? Läs mer om att studera i Japan!

Läs mer om att plugga i Japan


Nyfiken på att resa till Japan?

Nice! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Japan och resten av Asien. Hör av dig till oss via mejl, telefon, eller kom in i vår butik i Stockholm och berätta lite mer om dina resplaner så sätter vi ihop ett förslag åt dig, oavsett hur mycket du vill boka i förväg. Vi planerar en resa utifrån din budget! 

Snacka med en reseexpert

Höjdpunkter i Japan

Det finns mycket att uppelav under en resa till Japan, både stora städer, kulturella upplevelser och självklara stopp på resan är Tokyo, Kyoto, Osaka och Okinawa. Zooma in på kartan nedan för att se mer.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Plugga i Japan

Vi samarbetar med Ritsumeikan APU (Asia Pacific University) i Japan och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga i landet!

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...