{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Singapore

Singapore skyline Waterfront
Singpore Chinatown

Resa till Singapore

För många backpackers är ett stopp i Singapore en självklarhet. Härifrån kan du ta dig vidare till massor av andra platser i Asien och Oceanien. Det finns tre ord som är nödvändiga för att beskriva Singapore; ekonomi, utveckling och teknik - alla dessa bidrar till att skapa en av Asiens rikaste och modernaste städer!

Resa till Singapore? Snacka med oss!

Shoppa, shoppa och shoppa

Om du ska shoppa är området kring Orchard Road perfekt! Här hittar du massor av moderna köpcentrum och gallerier. Billig elektronik finns överallt men se upp för kopior. Promenera runt i citykärnan men missa absolut inte ett besök i China Town och Little India - mysiga både på dagen och på kvällen. Här finns små mysiga restauranger, marknader, butiker och parker.

Under en dag på ön Sentosa utanför Singapore hinner du upptäcka massor! Vad sägs om att besöka krigsmuseét (Fort Siloso) eller de härliga stränderna? Till Sentosa kan du antingen åka båt eller ta linbanan som sträcker sig över alla väntande båtar i Singapores hamn. Blir du helt slut av all shopping och önskar att ta dig till en grön oas och lite lung och ro för en stund - ta dig till Botaniska Trädgården! Inte minst om du är nyfiken på orkidéer i världsklass.

Mat och dryck

I Singapore hittar du alla typer av asiatisk och övrig internationell mat. För att få den genuina matupplevelsen bör du gå till restaurangerna där lokalbefolkningen hänger. Och kom ihåg, ju fler människor desto bättre mat. Asiaterna vill ha kvalitet och en tom restaurang betyder helt enkelt att de har dålig mat. Några lokala specialiteter är chili-krabba, laksa (nudelsoppa med kokosnötter, ägg och räkor) och rojak (frukt och grönsaker blandade med skaldjursdeg och jordnötter). För en autentisk upplevelse av indisk mat ska du bege dig till "The Banana Leaf Restaurant" i Little India. Maten serveras på stora bananskal och du äter med fingrarna - helt underbart! Men ät för allt i världen inte med den vänstra handen!

Boende i Singapore

Singapore erbjuder boende för alla typer av budgetar. "The Raffles" är ett av de mest kända och lyxiga hotell i världen och här uppfanns naturligtvis drinken "Singapore Sling". Har du några slantar över måste du bara besöka hotellets bar "The Long Bar" och dricka någon av deras läskiga drinkar - det hör absolut till ett Singapore besök! Men för en budgetplånbok finns det även gott om hostels i stan.

Viktigt att tänka på

Undvik alla typer av droger. Kom inte ens i närheten av något som har med droger att göra då det kan leda till dödsstraff i Singapore. Spotta på gatan eller tugga tuggummi kan medföra stort hål i reskassan. Följ Singapores stränga lagar, böterna är helt enorma, och tro oss, de delar mer än gärna ut en böter för mycket än för lite.

Nyfiken på att resa till Singapore?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Singapore och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Ta sig runt

Det lättaste och mest effektiva sättet att ta sig runt i stan är genon MRT, Singapores supermoderna tunnelbana. Täta avgångar, en stor räckvidd och tysta tåg gör MRT till det absolut bästa transportmedlet. Taxi hittar du överallt men det är snudd på omöjligt att få tag på en under rusningstrafik eller om det regnar. Mellan fastlandet och öarna runtomkring går det ett flertal färjor. Till Malaysia kan du komma med både båt och buss.

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...