{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vietnam

få hjälp av KILROY att planera din resa till vietnam
få hjälp av KILROY att planera din resa till vietnam

Resa till Vietnam – en favorit bland backpackers

Planerar du att resa till Vietnam har du ett fantatiskt äventyr framför dig. Här väntar gröna risfält så långt ögat kan nå, spektakulära berg och otroliga stränder. Fullkomligt frossa i det asiatiska köket eller lär dig mer av landets intressanta, men mörka historia. Vietnam har allt du kan önska utan ett backpackingäventyr - sol, bad, spännande kultur, otrolig mat och unik natur. 

Taggad på resa till Vietnam? Få ett gratis reseförslag!

Människorna och kulturen i Vietnam

Vietnam är en ständig favorit bland backpackers och det är inte svårt att förstå varför. Här väntar äventyr som inte riktigt går att jämför med någon annanstans i världen. Under en resa till Vietnam kommer du snabbt att förälska dig i mångfalden hos den vietnamesiska befolkningen. Du kommer upptäcka att varje ny stad är hem åt olika typer av människor, ingen plats är den andra lik men alla har definitivt sin unika charm. 

Platser att besöka under en resa till Vietnam

Några av de mest populära platserna besöka under din resa till Vietnam är:

Det vietnamesiska köket

Föreställ dig det bästa från öst med inslag av franska smaker. En bättre kombination är svårt att hitta och det bästa är att du kan hitta riktigt bra mat för en billig peng. Du kommer att upptäcka att till och med riset smakar annorlunda och bättre. Den kanske mest kända Vietnamesiska maträtten är Pho Bo, nudelsoppa med biff. Den serveras som frukost i små outlets med bara en rätt på menyn, gott och billigt. Win! 

Att ta sig runt under en resa i Vietnam

Vietnam har ett omfattande transportsysteme och du kan ta dig nästan vart som helst. Vi rekommenderar starlt att du tar tåget, vilket också är ett fantastiskt sätt ett se och uppleva landet. De allmänna bussarna finns ofta tillgängliga för alla möjliga utflykter, men även taxi kostar inte särskilt mycket i Vietnam. 

Tänk på att motorcykelåkning i Vietnam är endast att rekommendera för dig som har erfarenger, åk dit och spana in trafiken innan du bestämmer dig. Du kan hyra motorcyklar i bland annat Hanoi och Saigon.

Backpacking i Vietnam

Att utforska Vietnam under längre backpackingresa vågar vi påstå är det bästa sättet och uppleva och lära känna landet. För att göra det enkelt för dig att utforska alla möjligheter och aktiviteter lämpade just för backpacking i Vietnam har vi samlat allt som är värt att veta på ett och samma ställe - check it out nedan!

Ultimata guiden till backpacking i Vietnam

Nyfiken på att resa till Vietnam?

Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Vietnam och hela Asien. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Vietnam

Norra och södra Vietnam skiljer sig mycket och om du har tillräckligt med tid rekommenderar vi du utforskar båda regioerna. Besök  Hanoi och Ho Chi Minh,  Halong Bay, Sapa och Hué under din resa till Vietnam!

alt

Designa din drömresa till Vietnam

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

 

Starta

Vad vill du göra i Vietnam?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...