{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Världens högsta byggnad, Burj Khalifa i Dubai
Missa inte att ta en tur ut i öknen när du besöker Dubai

Resor till Dubai

Dubai är en expanderande stad som bara de senaste åren har blommat upp från ingenting förutom sanddyner, till att nu blivit en av världens metropoler.

Vill du resa till Dubai? Snacka med oss!

Dubai

Med en spännande stadsplanering, en internationell miljö, sol året runt och trevliga människor har den här färgglada staden allt och ännu mer att erbjuda!

  • Du måste bara åka på sanddynerna. Det är en fantastisk upplevelse där du åker skidor eller snowboard på den röda sanden. Avsluta dagen med en middag i ett av nomadtälten, lite Shisha och en bedårande utsikt över stjärnhimlen.
  • Shoppa! Dubai är verkligen ett mecka för alla shoppinggalningar! Här hittar du världens största köpcentrum med alla internationella och lokala märken du kan tänka dig.
  • Spendera en dag på Wild Wadi! Det ligger precis framför fascinerande Burj Al Arab och är en fartfylld vattenpark. Det här verkligen rätt ställe att besöka om du vill åka i fartfyllda vatten rutschkanor, surfsimulatorer och inte minst "the Jumeirah Sceirah" som tar dig fram i en hastighet upp till 80 km/h i en häpnadsväckande 33 meter lång störtflod!
  • Spela golf! Okej, det är ganska dyrt, men om du kan avvara ungefär AED 500 så kan du få spela på en av världens finaste golfbanor och känna dig på toppen av världen tillsammans med proffsen.
  • Världens högsta skyskrapa hittar du i Dubai, vågar du ta hissen 148 våningar upp?

Strandliv

Längs med Jumeirah Beach Road finns det en hel del offentliga stränder som är helt ok. Det är sällan några vågor, men vattnet är rent och sanden är len. Här ligger också massor av både vråldyra och mera överkomliga hotell.

Nattliv

Allt händer på hotellen. Här hittar du alla restauranger, klubbar och barer. Hotellen är också de enda (förutom vissa eventområden) där de serverar alkohol. Tisdagskvällar är "Ladies night" med gratisdrinkar till alla tjejer, vilket självklart gör det här till en kanonbra kväll att gå ut på. Men alla kvällar är å andra sidan helt fantastiska partykvällar i Dubai.

Boende

Sorry, men Dubai har verkligen marknadsförts som en glassig och lyxig destination de senaste åren och det ligger femstjärniga hotell i varje gatuhörn. Men om du håller dig till den äldre delen av staden, je Deira, så finns det en del hotell med lite mer humana priser. Vi vill dock varna för att det inte finns några hostels alls i Dubai.

När ska man åka?

Åk för guds skull inte på sommaren - det är stekande hett och du kommer att vara dränkt i svett när du är utomhus och som en isglass när du kommer in (de älskar air condition). Den bästa tiden att åka på är på hösten eller vintern, tidigt på våren går också bra.

Vet dom inte att det är fredag?

Fredag är muslimernas lediga dag. I Dubai betyder det att alla invånarna går till moskén för att be. Fredagen är den absolut sämsta dagen för att shoppa i något av varuhusen, gå istället och ta en brunch på någon av stadens fina restauranger. Det är relativt dyrt men under brunchen får du äta så mycket som du vill för en fast summa med pengar. Detsamma gäller även för drickan - sa någon Möet? Oh yes!

Låter en resa till Dubai som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Dubai. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...