{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Ilha Grande med KILROY
Res till Ilha Grande med KILROY

Resor till Ilha Grande - No stress

Fly Rios hektiska och upptagna stadsliv och relaxa på en av de största öarna längs den brasilianska kusten. Koppla av på de vackra stränderna, upptäck det tätbevuxna inlandet eller hyr en båt och segla ut på havet! 

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Ilha Grande

Ilha Grande är den perfekta platsen för lite lugn och ro för dig (och ditt eventuella ressällskap). Idylliska tropiska stränder, vackra solnedgångar eller soluppgångar som du såklart avnjuter från verandan till ditt boende precis vid stranden. Detta tillsammans med möjligheten att utforska de tätbevuxna sluttningarna på öns inland gör att resan kommer att slå allt annat du någonsin varit med om!

Skogsbevuxet paradis

Ilha Grande är en av Brasiliens största öar, ett skogsbevuxet paradis med några få byar och endast ett fåtal invånare. Du kommer inte att se skymten av en enda bil eller ens en bank här. Så var beredd på att isolera dig från omvärlden medan du relaxar i hammocken på stranden, njutandes av den underbaraste caipriñha som du någonsin smakat. Avkoppling på stranden   Du kommer förmodligen att anlända med båt till Vila do Abraão, en av de få små byarna på ön. På mindre än fem timmar tar du dig härifrån till någon av de hundratals vackra, idylliska öarna. Ett Mekka för de som vill solbada ostört. Du bör absolut inte missa stränderna Lopes Mendes och Dois Rios.

Aktiviteter

Förutom att hänga på stranden är det definitivt värt att spendera lite tid inlands. Vandra i den tätbevuxna regnskogen och ta dig till Ilha Grandes topp, Bico do Papagaio, som ligger på 1000 meters höjd. Du kan även hyra kajak, surfa, segla eller besöka någon av de 360 småöarna som ligger just intill. Är du en vattenentusiast får du definitivt inte missa dykningen och snorklingen i det bedårande färgglada vilda havet.

Att ta sig hit

Du tar dig hit med båt från Angra dos Reis eller Mangaratiba och resan tar ungefär en och en halv timme. Eftersom Rio de Janeiro endast ligger 150 km bort och busstrafiken till och från ön är bra så är det här det perfekta stället att tillbringa några dagar (eller veckor...?) på, långt bort från storstadens hets. Om det inte är alltför fullt på ön kan du säkerligen göra en bra affär av ditt boende. Om du hade tänkt att åka runt i Argentina innan så kan du ta vår kombotur In Search of Iguassu.

Runt om ön

Tröttnar du på att relaxa på några av de bästa stränderna som går att hitta (är det möjligt?), så är det bara att ge dig ut i områdena runt Ilha Grande. Antingen tar du dig tillbaka till Rios puls eller så besöker du något av de andra spännande alternativen. Till exempel kan du pröva på bergsklättring på Serra dos Órgãos eller besöka staden Petrópolis och känna av den trevliga atmosfären samtidigt som du snappar upp lite av stadens spännande historiska förflutna. Om du fortsätter mot Brasiliens kulturella höjdpunkt - São Paulo - så missa inte att göra ett uppehåll på vägen för att spana in den koloniala staden Paraty innan du tappar förståndet i São Paulos vibrerande nattliv.

Låter en resa till Ilha Grande som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Ilha Grande. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...