{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ecuador

Det finns gott om äventyr att uppleva under din resa till Ecuador
Upplev djurlivet och naturen under din resa till Ecuador

Resa till Ecuador – djungeläventyr och vulkaner

Under din resa till Ecuador får du uppleva ett av Sydamerikas minsta, men ack så spännande, länder. Men vi lovar att Ecuador kan erbjuda otroligt många fantastiska naturupplevelser och sevärdheter. Ecuador har fått sitt namn från sin närhet till ekvatorn och under din resa hit kan du få uppleva allt från dimmiga och mystiska regnskogar till dramatiska branterna i Anderna och fantastiska kuststäder och Galapagos!

Snacka med oss om Ecuador

Saker att göra i Ecuador

Marknader i Ecuador

Ecuadors marknader är stora, färgglada och en otrolig upplevelse du bara inte vill missa. Marknaden i Otavalo norr om Quito är den som är mest känd, men prova även marknaden i Saquisili söder om Quito som har färre turister och en unik lokal touch. 

Djurlivet i Ecuador

Över hela Ecuador kommer du att mötas av de ständigt närvarande lamorna i olika färger och former. Vi rekommenderar även starkt att du tar dig till Galapagos för att uppleva det helt fantastiska djurlivet där. Det är något förhistoriskt över den här häftiga platsen!

Cuenca & Vilcabamba

Detsamma kan sägas om den vackra och samtidigt mysiga kolonialstaden Cuenca. Den kommer att hålla dig fast i flera dagar med sina imponerande välbevarade byggnader och oemotståndliga charm. Charm är också ordet som beskriver de vackra och hammock-fulla städerna längs kusten, speciellt staden Vilcabamba i söder. I Vilcabamba kan du utöva dina cowboy-fantasier till häst under en dag eller förvandlas till en riktig latmask i den avslappnade tropiska atmosfären som hägrar här!

Vulkaner i Ecuador 

I Ecuador är luften väldigt tunn, du kommer att märka det redan när du kliver av flyget i huvudstaden Quito. Det är en konstig känsla och visar sig i att du inte kan gå lika snabbt som du är van vid och blir lättare trött. Men låt det inte hindra dig från att ta sikte på ännu högre höjder, du vänjer dig snabbt!

Under din resa till Ecuador borde kolla in vulkanerna Cotopaxi och Chimborazo och om du verkligen vill ha en utmaning så är Tungurahua något för dig. Det är en aktiv vulkan på över 5000 meter med en skräckinjagande krater. Du kommer att känna dig helt färdig efter den hårda klättringen men lycklig som få över att ha bestigit vulkanen. Utsikten som du kan vänta dig är klarblå himmel och landets högsta topp, Chimborazo. Det är fantastiskt vackert men samtidigt surrealistiskt nära. Det kommer att kännas som att du kan nudda toppen om du bara sträcker ut armen. 

Taggad på att resa till Ecuador?

Nice! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Ecuador och resten av Sydamerika. Hör av dig till oss för att snacka vidare via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Fråga en reseexpert om Ecuador

Upplevelser under din resa till Ecuador

Ecudor är en plats för dig som älskar äventyr, zomma in på kartan för att upptäcka mer!

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...