{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Resa till Quito i Ecuador med KILROY
Resa till Quito i Ecuador och beskåda Anderna och vulkanen Guagua Pichincha

Resor till Quito - välkommen till ekvatorn!

Quito, Ecuadors huvudstad, är vackert beläget mellan Andernas bergskedja och den västra slänten av vulkanen Guagua Pichincha, vilket gör det till en av Sydamerikas mest attraktiva städer. Quito är en bra utgångspunkt för resor ut till fantastiska Galapagos beläget ute i Stillahavet, såväl som turer inåt land till den gröna och frodiga regnskogen. Quito är en pittoresk stad som du definitivt kommer att bli förälskad i så fort du anländer. Staden är beläget på såna höjder att den utgör den högsta staden i Sydamerika, efter La Paz i Bolivia.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Det historiska Quit

Stadens gamla del är en labyrint som består av ett flertal koloniala sevärdheter väl värda ett besök. Även fast staden har gått igenom en intensiv renovering så har det historiska centret bibehållits med sin inhemska charm. 

I det historiska centret i Quito kan du hitta ett flertal hotel, restauranger, caféer, teatrar och nattklubbar. För en annorlunda matupplevelse, pröva delikatessen Qui, även känd som Marsvin! 

Quitos transport

Det är ganska enkelt att ta sig runt i staden då vulkanen Guagua Pichincha fungerar som en geografisk landmärke. Lokal transporten består av ett spårvagns system som går parallellt på de största vägarna, så väl som hundratals lokala taxibilar och busslinjer. Vilket gör det både prisvärt och enkelt att ta sig runt. Terminal Terreste är beläget i södra delen av Plaza Santo Domingo och härifrån kan du ta bussar till platser som Guayaquil, Manta och Esmeraldes, såväl som internationella rutter till Lima (Peru) och Bogota (Colombia). Denna terminal är inte säker för turister och vi rekommenderar dig starkt att ha väldigt god uppsikt över dina tillhörigheter.    

Klimatet i Quito

Landet är beläget på ekvatorn, vilket garanterar varmt klimat, men tänk en gång till innan du beger dig till Quito. Staden är beläget på 2850 meter över havet och har ett klimat som oftast går att jämföra med norra Europas vår, cirka 13 grader och på eftermiddagarna regnar det mest under Oktober - Maj. 

Prisnivå

Prisnivån är låg och du kan komma undan med $2-15 för boende och $1-9 för mat per dag. Billigt va? 

Låter en resa till Quito som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Quito. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...