Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
man står vid imponerande utsikt under en resa till peru

En resa till Peru låter dig upplev Inkaleden och lamor

Att resa till Peru associeras ofta med vandring längs Inkaleden och ett besök vid Maccu Picchu, men Peru bjuder på så mycket mer än det. I synnerhet för backpackers som älskar friluftslivet. Ge dig ut i tropiska regnskogar, hoppa på en flodkryssning på Amazonfloden, testa din höjdrädsla i Colcas-klyftan eller fatta sandboarden och surfa på sandvågor i Hauchachina.

Vill du resa till Peru? Snacka med oss!

Sevärdheter i Peru

En resa till Peru är så mycket mer än Machu Picchu, trots att det givetvis är ett äventyr du måste bocka av på din bucketlist under din vistelse här. Peru är känt för sin spännande kultur och historia, och likväl sina välbevarade ruiner. Dessutom hittar du häftiga djungler, gigantiska berg, öknar och mycket mer. Landet är perfekt för trekking, klättring och kort och gott allt man kan göra utomhus. Tänk Indiana Jones. Det representerar atmosfären i Peru väl. En resa till Peru kan ses som ett utforskande av en skattkista där du har möjligheten att både hitta gömda skatter och historiska reliker.

För att inte skattjakten ska ta för mycket av din tid har vi nedan sammanfattat guldkornen som du bör planera in att uppleva inför din resa till Peru.

Trekking vid mäktiga Machu Picchu
Huvudattraktionen i Peru är givetvis Machu Picchu från det spännande Inkariket. Vyn över Machu Picchu är, utan att låta tjatiga, helt fantastik och att boka in en trekking längs med inkaleden inför din resa till Peru är ett måste. Det är ligger ett magiskt och mystiskt skimmer och att se Anderna i bakgrunden gör det hela ännu mer makalöst. Missa inte heller inkarikets huvudstad Cuzco och stadens många ruiner. Ett otroligt fascinerande område att besöka under rundresan i Peru.

Titicaca & Amazonas
Från Cuzco kan du resa vidare till staden Puno vid sjön Titicacasjön, världens högst belägna sjö. En bit ut på sjön lever lokalbefolkningen som kallar sig Urus ute på flytande öar och om du vill kan du övernatta hos en av familjerna för att prova på livet på Titicacasjön.

Du kan även ta dig vidare till staden Puerto Maldonad, porten till Perus del av Amazondjungeln, från Cuzco. Denna avlägsna djungelstad är en grym utgångspunkt för dig som planerar in en expedition ute i den vilda djungeln på din resa till Peru. Här kan du skåda färgglada papegojor, apor, vildsvin, sjödelfiner, fågelspindlar, ormar – så lämna dina fobier hemma!

Lima & spektakulära ökenlandskap
Lima är en fascinerande och något förvirrande och kaotisk metropol som du med stor sannolikhet tröttnar på efter ett tag. Trots detta bör du ta dig dit för att uppleva den. Härifrån har du många möjligheter att upptäcka olika sevärdheter i Peru. Du hittar flertalet bussar som tar dig söderut, längs kusten på the Pan American Highway. Ett hett tips är att stanna till vid den lilla staden Huacachina. Den här platsen är en liten oas mitt i öknen som är omringad av palmer, laguner och gigantiska sanddynor – perfekt för sandsurfing!

Mystikens Peru: Nazca & Nazcalinjerna samt Arequipa & Colca Canyon
Om du fortsätter din rundresa i Peru längre söderut är Nazca ett måste att stanna vid. Den här staden lockar till sig tusentals turister varje år tack vara de berömda Nazcalinjerna. Dessa mystiska linjer, en typ av geoglyf, täcker ett 450 km2 stort ökenlandskap och beräknas vara över 2000 år gamla. För forskare är det fortfarande en gåta hur och varför människor skapade dem.

Om du fortsätter din resa i Peru längs kusten söderut når du tillslut ökenområdet Arequipa där du finner världens största floddal Canon del Cotahuasi. Vi regummerar dig att inställer för att ta dig hit, ta sikte på den mer lättillgängliga Canon del Colca. Canon del Colca är den näst djupaste floddalen i världen och två gånger så djup som Grand Canyon i USA. I närheten hittar du den charmiga bergsstaden Chivay som är känd för sina varma källor och pittoreska miljöer.

Ta dig runt i Peru 

Lima kommer säkerligen att vara ditt första stopp när du väl bestäm dig för att resa till Peru. Härifrån går det ett flertal bussar som tar dig till andra spännande destinationer längs den panamerikanska motorvägen. Spana in våra busspass i Sydamerika, en grym lösning för dig som vill ta dig runt i Peru.

Bussystemet i Peru fungerar utmärkt. Förutom vid politiska strejker vilket inträffar inte alltför sällan som i värsta fall kan leda till ett totalstopp i trafiken. För att inte fastna i någon liten håla kan det därför vara klokt att hålla sig uppdaterad genom de lokala nyheterna. Inrikesflyget är billigt och lätta att boka. Taxi fungerar också bra men se bara till att du gjort upp om priset innan om det inte finns någon taxameter i bilen.

Perus klimat och väder

Peru har i princip två årstider: en regnperiod och en torrperiod, men vädret kan ändå variera mycket beroende på region. Kolla vad som gäller specifikt inför din resa till Peru. Temperaturerna beror också på höjdläget, ju högre upp du befinner dig desto kallare blir det. Högsäsong för resor till Peru är mellan juni och augusti vilket också gör att priserna är högre just då. Vandringar i Anderna, till exempel till Machu Picchu, bör undvikas under regnperioden från december till mars. Det kan annars bli en ganska slaskig och gyttjig upplevelse! 

Backpacking i Peru

På jakt efter inspo som kickar ingång suget efter att backpacka i Peru? Vi har samlat allt som har med backpacking i Peru på en och samma plats  i en en maxad guide - check it out!

Ultimata guiden till backpacking i Peru

Låter en resa till Peru som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Peru. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa till Peru blir till verklighet. Äventyret är endast en ynka klick bort.

Boka in en gratis reserådgivning

Skriv till oss

Höjdpunkter under en resa i Peru

En resa till Peru är en suverän för dig som älskar backpacking, kultur och natur. Vandra till Machu Picchu, ta en utflykt genom Amazonas eller testa sandboarding. Zooma in på kartan nedan för att se guldkornen.

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din drömresa genom Peru eller vart som!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg för en resa till Peru helt efter dina drömmar! Varför inte låta en rundresa i Peru bli del av din tripp? Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Aktiviteter i Peru

Inför din resa till Peru har du möjligheten att planera in exempelvis en oförglömliga vandring till Machu Picchu till att ta en flodkryssningen och cruisa på Amazonas. Landet har massvis med vackra naturupplevelser! Du kan ta och komma närmre och bidra till lokalsamhället som volontär i Peru.

Se alla aktiviteter

Reseförslag genom Peru

Om du är taggad på att resa till Peru bör du spana in nedan tre rundresor. De är fätt feta. Just sayin'...
Utforska alla reseförslag

Kommande events

Vad vill du göra i Peru?

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...